Prime Minister's Office
PM to visit Gujarat on 28 May
PM to address a Seminar of leaders of various cooperative institutions on ‘Sahakar Se Samriddhi’
PM to inaugurate the Nano Urea (Liquid) Plant constructed at IFFCO, Kalol
PM to also visit Matushri K.D.P. Multispeciality Hospital in Atkot, Rajkot and address a public function
27 MAY 2022 9:17AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will visit Gujarat on 28 May, 2022. At around 10:30 AM, Prime Minister will visit the newly built Matushri K.D.P. Multispeciality Hospital in Atkot, Rajkot. This will be followed by his address at a public function at the venue. Thereafter, at around 4 PM, Prime Minister will address the Seminar of leaders of various cooperative institutions on 'Sahakar Se Samriddhi' at Mahatma Mandir, Gandhinagar, where he will also inaugurate the Nano Urea (Liquid) Plant constructed at IFFCO, Kalol.
PM in Gandhinagar
The cooperative sector of Gujarat has been a role model for the entire nation. There are more than 84,000 societies in the State in the Cooperative Sector. About 231 lakh members are associated with these societies. In yet another step towards further strengthening the cooperative movement in the state, the organization of a Seminar of leaders of various Cooperative institutions on 'Sahakar Se Samriddhi' will take place at Mahatma Mandir, Gandhinagar. More than 7,000 representatives from various cooperative institutions of the State will participate in the Seminar.
In an effort to further provide farmers the means to boost productivity and help increase their income, Prime Minister will also inaugurate the Nano Urea (Liquid) Plant constructed at IFFCO, Kalol at a cost of around Rs. 175 crores. The ultramodern Nano Fertilizer Plant has been established keeping in mind the increase in crop yield through the use of Nano Urea. The Plant will produce about 1.5 lakh bottles of 500 ml per day.
PM in Atkot, Rajkot
Matushri K.D.P. Multispeciality Hospital, which is being visited by the Prime Minister, is managed by Shree Patel Seva Samaj. It will make available high end medical equipment and provide world class healthcare facilities to the people of the region. The visit will be followed by Prime Minister’s address at a public function.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মে ২৮দা গুজরাত্তা চৎকদৌরি
পি.এম.না ‘সহকার সে সমৃদ্ধি’গী মতাংদা তোঙান-তোঙানবা কোওপরেতিব ইন্সতিত্যুসনশিংগী ওইবা সেমিনার অমদা ৱা ঙাংগনি
পি.এম.না আই.এফ.এফ.সি.ও., কালোলদা শাবা নেনো য়ুরিয়া (লিক্বিদ) প্লান্ত শঙ্গাগনি
পি.এম.না আতকোৎ, রাজকোৎতা লৈবা মতুশ্রী কে.দি.পি. মলতিস্পেসিএলিতী হোস্পিতালদসু চৎকনি অমসুং মীয়ামগী ওইবা থৌরম অমদা ৱা ঙাংগনি
27 MAY 2022 9:17AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মে ২৮, ২০২২দা গুজরাত্তা চৎকনি। অয়ুং পুং ১০ রোম তারকপদা প্রধান মন্ত্রীনা আতকোৎ, রাজকোৎকী নৌনা শাবা মতুশ্রী কে.দি.পি. মলতিস্পেসিএলিতী হোস্পিতালদা চৎকনি। মসিগী মতুংদা ভেন্যু অসিদা মীয়ামগী ওইবা থৌরম অমদা মহাক্না ৱা ঙাংগনি। মতুংদা নুমিদাং ৱাইরম পুং ৪ তারকপদা প্রধান মন্ত্রীনা মহাত্মা মন্দির, গান্ধিনগরদা ‘সহকার সে সমৃদ্ধি’গী মতাংদা কোওপরেতিব ইন্সতিত্যুসন কয়ামরুমগী লুচিংবশিংগী সেমিনার অমদা ৱা ঙাংগনি, মসিদা মহাক্কা আই.এফ.এফ.সি.ও., কালোলদা শাবা নেনো য়ুরিয়া (লিক্বিদ) প্লান্ত শঙ্গাগনি।
পি.এম.না গান্ধিনর চৎপা
গুজরাতকী কোওপরেসন সেক্তরনা অপুনবা লৈবাক অসিগী ওইনা ফীদম্নীংঙাই ওইবা মোদেল অমা ওইরি। কোওপরেতিব সেক্তরদা রাজ্য অসিগী ওইনা সোসাইতী ৮৪,০০০ হেন্না লৈ। মেম্বর লাখ ২৩১না সোসাইতীশিং অসিগী মরী লৈনরি। রাজ্য অসিদা কোওপরেতিবকী ইহৌ মপাঙ্গল কনখৎহন্নবগী মাইকৈদা পাইখৎপা শীংথানীংঙাই ওইবা খোঙথাং অমা ওইনা মহাত্মা মন্দির, গান্ধিনগরদা ‘সহকার সে সমৃদ্ধি’ হায়বা অসিদা কোওপরেতিব ইন্সতিত্যুসন কয়ামরুমগী লুচিংবশিংগী সেমিনার অমা পাঙথোক্কনি। রাজ্য অসিগী কোওপরেতিব ইন্সতিত্যুসন কয়ামরুমদগী মীহুৎ ৭,০০০ হেনবনা সেমিনার অসিদা শরুক য়াগনি।
লৌমীশিংদা পোত্থোক পুথোকপদা শাহৌ পীগদবা পাম্বৈশিং পীনবা অমসুং মখোয়গী শেন্থোক হেনগৎহনবদা মতেং পাংনবা খোঙথাং অমা ওইনা প্রধান মন্ত্রীনা লুপা করোর ১৭৫ চংনা আই.এফ.এফ.সি.ও., কালোলদা শাখিবা নেনো য়ুরিয়া (লিক্বিদ) প্লান্ত শঙ্গাগনি। অলত্রামোদর্ন নেনো ফর্তিলাইজর প্লান্ত অসি নেনো য়ুরিয়া শীজিন্নদুনা মহৈ-মরোংগী পোত্থোক হেনগৎহন্নবগী ৱাখল্লোনগা লোয়ননা লিংখৎখি। প্লান্ত অসিনা নোংমদা মিলিলিতর ৫০০গী বোত্তল লাখ ১.৫ পুথোক্কনি।
পি.এম.না আতকোৎ, রাজকোৎতা চৎপা
প্রধান মন্ত্রীনা চৎকদবা মতুশ্রী কে.দি.পি. মলতিস্পেসিএলিতী হোস্পিতাল অসি শ্রী পতেল সেবা সমাজনা চল্লাইরি। মসিদা হায় এন্দ মেদিকেল ইক্বিমেন্ত থমগনি অমসুং লমদম অসিগী মীয়ামদা মালেমগী থাক্কী হেল্থকিয়র ফেসিলিতীশিং ফংহনগনি। খোঙচৎ অসিগী মতুংদা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামগী ওইবা থৌরম অমদা ৱা ঙাংগনি।