Ministry of Home Affairs
Ceasefire Agreements with National Socialist Council of Nagaland/NK, National Socialist Council of Nagaland/ Reformation and National Socialist Council of Nagaland/K-Khango extended
20 APR 2022 9:52AM by PIB Delhi
Ceasefire Agreements are in operation between Government of India and National Socialist Council of Nagaland/NK (NSCN/NK), National Socialist Council of Nagaland/ Reformation (NSCN/R) and National Socialist Council of Nagaland/K-Khango (NSCN/K-Khango).
It was decided to extend the Ceasefire Agreements for a further period of one year with effect from 28th April, 2022 to 27th April, 2023 with NSCN/NK and NSCN/R and from 18th April, 2022 to 17thApril, 2023 with NSCN/K-Khango. These Agreements were signed on 19th April, 2022.

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
নেস্নেল সোসিয়েলিস্ত ওফ নাগালেন্দ/এন.কে., নেস্নেল সোসিয়েলিস্ত কাউন্সিল ওফ নাগালেন্দ/রিফোর্মেশন অমসুং নেস্নেল সোসিয়েলিস্ত কাউন্সিল ওফ নাগালেন্দ/কে. খাংঙোগা সীজফায়র এগ্রীমেন্ত শাংদোকখ্রে
20 APR 2022 9:52AM by PIB Imphal
ভারত সরকার অমসুং নেস্নেল সোসিয়েলিস্ত কাউন্সিল ওফ নাগালেন্দ (এন.এস.সি.এন./এন.কে.), নেস্নেল সোসিয়েলিস্ত কাউন্সিল ওফ নাগালেন্দ/রিফোর্মেশন (এন.এস.সি.এন./আর.) অমসুং নেস্নেল সোসিয়েলিস্ত কাউন্সিল ওফ নাগালেন্দ/কে. খাংঙো (এন.এস.সি.এন./কে. খাংঙো)গা সীজফায়র এগ্রীমেন্ত শাংদোকখ্রে।
এন.এস.সি.এন./এন.কে. অমসুং এন.এস.সি.এন./আর.গা ২০২২গী এপ্রিল ২৮দগী ২০২৩গী এপ্রিল ২৭ ফাওবা অমসুং এন.এস.সি.এন./কে. খাংঙোগা ২০২২গী এপ্রিল ১৮দগী ২০২৩গী এপ্রিল ১৭ ফাওবগী ওইনা চহি অমগী মতমগীদমক্তা সীজফাবর এগ্রীমেন্তশিং শাংদোক্নবা লেপখি। মসিগী এগ্রীমেন্তশিংঅসি ২০২২গী এপ্রিল ১৯দা খুৎয়েক পীনখিবনি।