Prime Minister's Office
PM wishes joy, peace and prosperity on Poila Boishakh
15 APR 2022 9:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted a warm ShubhoNaboBarsho! on PoilaBoishakh.
The Prime Minister tweeted :
“Greetings on PoilaBoishakh. This special occasion manifests the outstanding Bengali Culture. I hope that the coming year brings with it joy, peace and prosperity. May all your wishes be fulfilled”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পহিলা বৈশাখ উপলক্ষে আনন্দ, শান্তি আৰু সমৃদ্ধি কামনা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
15 APR 2022 9:12AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পহিলা বৈশাখ উপলক্ষে সকলোকে শুভ নৱবৰ্ষৰ শুভেচ্ছা জনায়৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে কয়, “পহিলা বৈশাখৰ শুভেচ্ছা জনালো৷ এই বিশেষ শুভক্ষণে অসাধাৰণ বঙালী সংস্কৃতিক প্ৰতিফলিত কৰে৷ মই আশা কৰো অনাগত বৰ্ষই সকলোৰে বাবে আনন্দ, শান্তি আৰু সমৃদ্ধি কঢ়িয়াই আনিব৷ সকলোৰে আশাবোৰ পুৰণ হওক, তাকে কামনা কৰিলো৷
শুভ নৱবৰ্ষ৷”