প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পোইলা বোইশাখ লাকপদা মীয়ামদা নুংঙাই য়াইফবা অমসুং শান্তিগী পাউজেল পীখরে
15 APR 2022 9:12AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফরবা পোইলা বোইশাখ লাকপদা শুভো নবো বর্শো হায়না য়াইফ পাউজেল পীখরে!
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“পোইলা বোইশাখকী য়াইফ পাউজেল পীজরি! মসিগী নুংঙাইরবা থৌরম্না বেঙ্গোলীগী মশক নাইরবা চৎনবী তাক্লি। লাক্কদৌরিবা চহিনা নুংঙাই য়াইফবা, শান্তি ওইবা মতম পুদুনা লাকপা ওইসনু। অদোমগী অপাম্বা খুদিংমক ফংবা ওইসনু”।

Prime Minister's Office
PM wishes joy, peace and prosperity on Poila Boishakh
15 APR 2022 9:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted a warm ShubhoNaboBarsho! on PoilaBoishakh.
The Prime Minister tweeted :
“Greetings on PoilaBoishakh. This special occasion manifests the outstanding Bengali Culture. I hope that the coming year brings with it joy, peace and prosperity. May all your wishes be fulfilled”