Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 185.55 Cr
Over 2.16Cr vaccine doses administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 11,365
1,150 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.76%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.23%
09 APR 2022 9:25AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 185.55 Cr (1,85,55,07,496) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,24,25,493sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 2.16 Cr (2,16,92,183) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10404033
2nd Dose
10004427
Precaution Dose
4524344
FLWs
1st Dose
18413844
2nd Dose
17519503
Precaution Dose
6995337
Age Group 12-14 years
1st Dose
21692183
Age Group 15-18 years
1st Dose
57594908
2nd Dose
39408907
Age Group 18-44 years
1st Dose
554993058
2nd Dose
469601217
Age Group 45-59 years
1st Dose
202811330
2nd Dose
186144719
Over 60 years
1st Dose
126785517
2nd Dose
115945060
Precaution Dose
12669109
Precaution Dose
2,41,88,790
Total
1,85,55,07,496
Following a continuous downward trend, India’s Active Caseload declines to today 11,365Active cases now constitute 0.03% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.76%. 1,194patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,01,196.
1,150new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,66,362COVID-19tests being conducted. India has so far conducted over 79.34 Cr (79,34,29,395) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly and daily Positivity Rates too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.23% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.25%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৮৫.৫৫ লানখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিন দোজ করোর ২.১৬গী মথক্তা কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১১,৩৬৫দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ১,১৫০ রিপোর্ত তৌরক্লি
অনাবা ফগৎলকপগী চাং হৌজিক ৯৮.৭৬%দা লৈরি
লেঙদবা চয়োলগী পোজিতিবিতী চাং হৌজিক ০.২৩%দা লৈরি
09 APR 2022 9:25AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৫.৫৫ (১,৮৫,৫৫,০৭,৪৯৬) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,২৪,২৫,৪৯৩গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌজিক ফাওবদা নহা ওইরিবা মীওই ২.১৬ (২,১৬,৯২,১৮৩)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৪০৩৩
অনিশুবা দোজ
১০০০৪৪২৭
প্রিকোসন দোজ
৪৫২৪৩৪৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১৩৮৪৪
অনিশুবা দোজ
১৭৫১৯৫০৩
প্রিকোসন দোজ
৬৯৯৫৩৩৭
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
২১৬৯২১৮৩
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫৭৫৯৪৯০৮
অনিশুবা দোজ
৩৯৪০৮৯০৭
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৪৯৯৩০৫৮
অনিশুবা দোজ
৪৬৯৬০১২১৭
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০২৮১১৩৩০
অনিশুবা দোজ
১৮৬১৪৪৭১৯
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৬৭৮৫৫১৭
অনিশুবা দোজ
১১৫৯৪৫০৬০
প্রিকোসন দোজ
১২৬৬৯১০৯
প্রিকোসন দোজ
২,৪১,৮৮,৭৯০
অপুনবা
১,৮৫,৫৫,০৭,৪৯৬
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১১,৩৬৫দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৩%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৬%তা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,১৯৪ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,০১,১৯৬ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,১৫০ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৬৬,৩৬২ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৯.৩৪ (৭৯,৩৪,২৯,৩৯৫) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২৩% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২৫% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি।