Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
09 MAR 2022 9:08AM by PIB Delhi
179.33 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 46,962
Active cases stand at 0.11%
Recovery Rate currently at 98.69%
7,416 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,24,13,566
4,575 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.51%)
Weekly Positivity Rate (0.62%)
77.52 cr Total Tests conducted so far; 8,97,904 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
09 MAR 2022 9:08AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৭৯.৩৩ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৪৬,৯৬২ লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.১১%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৬৯%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ৭,৪১৬ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৪,১৩,৫৬৬দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ৪,৫৭৫ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.৫১% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.৬২%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৭.৫২ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৮,৯৭,৯০৪ তৌখ্রে