Ministry of Civil Aviation
410 Indians brought back today by special Civilian flights from Ukraine’s neighbouring countries
About 18 thousand Indians have been brought back by special flights so far
08 MAR 2022 4:54PM by PIB Delhi
Under ‘Operation Ganga’ to rescue Indian citizens from Ukraine’s neighbouring countries, 410 Indians have been airlifted today by 2 special civilian flights from Suceava. With this, about 18 thousand Indians have been brought back through the special flights which began on 22nd February, 2022.The number of Indians airlifted by 75 special civilian flights goes up to 15521. IAF had flown 12 missions to bring back 2467 passengers, as part of the Operation Ganga, and carried over 32 tonne relief material.
Among the civilian flights, 4575 passengers have been brought from Bucharest by 21 flights, 1820 from Suceave by 9 flights, 5571 from Budapest by 28 flights, 909 passengers by 5 flights from Kosice, 2404 Indians from Rzeszow by 11 flights, and 242 persons by a flight from Kyiv.
Airline wise data is as follows:
Airlines
No of flights
Pax
Air Asia
3
500
Air India
14
3250
Air India Express
9
1652
Go First
6
1101
Indigo
34
7404
SpiceJet
9
1614
Grand Total
75
15521

সিবিল এবিয়েসন মন্ত্রালয়
য়ুক্রেনগা য়ুমলোন্নবা লৈবাকশিংদগী অখন্নবা সিভিলিয়ান ফ্লাইতশিংনা ঙসি ভারত মচা ৪১০ ভারত্তা পুরখ্রে
হৌজিক ফাওবদা অখন্নবা ফ্লাইতশিংনা ভারত মচা লিশিং ১৮গী ময়া ভারত্তা পুরকখ্রে
08 MAR 2022 4:54PM by PIB Imphal
য়ুক্রেনগা য়ুমলোন্নরিবা লৈবাকশিংদগী ভারতকী নাগরিকশিং রেসক্যু তৌনবা ‘ওপরেসন গঙ্গা’গী মখাদা, অখন্নবা সিভিলিয়ান ফ্লাইত ২না ঙসি সুসেভদগী ভারত মচা ৪১০ এয়রলিফত তৌরকখ্রে। মসি থারগা ২০২২গী ফেব্রুৱারী ২২দা হৌখিবা অখন্নবা ফ্লাইতশিংগী থোংদা ভারত মচা লিশিং ১৮গী ময়া ভারত্তা পুরকখ্রে। অখন্নবা সিভিলিয়ান ফ্লাইত ৭৫না এয়রলিফত তৌরকপা ভারতমচাশিংগী মশিং ১৫৫২১ য়ৌরে। ওপরেসন গঙ্গাগী শরুক ওইনা আই.এ.এফ.না পেসেঞ্জর ২৪৬৭ ভারত্তা পুরক্নবগীদমক মিসন ১২ পাইখ্রে অমদি রিলিফ মেতরিএল তন ৩২ পুখ্রে।
সিভিলিয়ান ফ্লাইতশিংগী মরক্তা ফ্লাইত ২১না বুচারেস্ততগী পেসেঞ্জর ৪৫৭৫ পুরকখ্রে, ফ্লাইত ৯না সুসেভদগী পেসেঞ্জর ১৮২০, ফ্লাইত ২৮না বুদাপেস্তদগী পেসেঞ্জর ৫৫৭১, ফ্লাইত ৫না কোসিসতগী পেসেঞ্জর ৯০৯, ফ্লাইত ১১না জেসজোদগী ভারত মচা ২৪০৪, অমসুং ফ্লাইত অমনা ক্যিবতগী মীওই ২৪২ পুরকখ্রে।
এয়রলাইনগী ওইবা দেতা মখাদা লৈরে:
এয়রলাইনশিং
ফ্লাইতকী মশিং
পেসেঞ্জর
এয়র এসিয়া
৩
৫০০
এয়র ইন্দিয়া
১৪
৩২৫০
এয়র ইন্দিয়া এক্সপ্রেস
৯
১৬৫২
গো ফর্সত
৬
১১০১
ইন্দিগো
৩৪
৭৪০৪
স্পাইজজেত
৯
১৬১৪
অপুনবা
৭৫
১৫৫২১