Prime Minister's Office
Prime Minister chairs high level meeting to review Operation Ganga
28 FEB 2022 10:17PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi chaired a high level meeting, his second today, to review the ongoing efforts under Operation Ganga to bring back Indians stranded in Ukraine. The Prime Minister said that the entire government machinery is working round the clock to ensure that all Indian nationals there are safe and secure.
The Prime Minister pointed that the visit of four senior ministers as his Special Envoys to various nations will energize the evacuation efforts. It is reflective of the priority the Government attaches to this matter.
The Prime Minister noted that the first consignment of relief supplies to Ukraine to deal with the humanitarian situation on Ukraine’s borders would be despatched tomorrow.
Guided by India’s motto of the world being one family, Prime Minister also stated that India will help people from neighbouring countries and developing countries who are stranded in Ukraine and may seek assistance.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লুচিংদুনা ওপরেসন গঙ্গা য়েংশিনবগী অৱাংবা থাক্কী মীফম ফমখ্রে
28 FEB 2022 10:17PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংদুনা ওপরেসন গঙ্গাগী মখাদা য়ুক্রেন্দা হৌজিক পন্দুনা লৈরিবা ভারত মচাশিংবু পুরক্নবা হোৎনরিবশিংবু য়েংশিন্নবগীদমক্তা অৱাংবা থাক্কী মীফম, ঙসিগী ওইনা মহাক্কী অনিশুবা মীফম ওইরিবা, ফমখ্রে। মফমদুদা লৈবা ভারত মচা খুদিংমক তেক্ত-কায়দনা অমসুং ঙাক-শেন্দুনা শোইদনা লৈহন্নবা হোৎননবগীদমক্তা সরকারগী মেছিনরী খুদিংনা অহিং-নুংথিল নাইদনা হোৎনরি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীগী অখন্নবা এনভোয় ওইনা মহাক্কী সেনিয়র মন্ত্রী মরিনা তোঙান-তোঙানবা লৈবাকশিংদা চৎলিবা অসিনা ভারত মচাশিংবু লৌথোক্নবা হোৎনরিবশিং অসিবু হেন্না মপাঙ্গল লৈহনগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোংদোকখি। সরকারনা হীরম অসিদা খ্বাইদগী অহানবা মিৎয়েং থম্লিবা অসিবু থৌওং অসিনা মমি তাহল্লি।
য়ুক্রেনগী ঙমখৈদা থোক্লিবা হ্যুমেনিতরিয়নগী ফিভমশিং অসিগা মাইয়োক্নবা ঙম্নবা তেংবাংবগী পোৎলম কয়া য়ুক্রেন্দা থানবা অহানবা কনসাইনমেন্ত অসি হয়েং থাদোকখ্রগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোংদোকখি।
মালেম অসিদি ইমুং অমত্তনি হায়বা ভারতকী মোত্তোনা লমজিংলদুনা, য়ুক্রেন্দা পন্দুনা হৌজিক লৈরিবা অমসুং মতেং পাম্লিবা য়ুম্লোন্নবা অমসুং চাউখৎলক্লিবা লৈবাক্কী মীওইশিংবু ভারতনা তেংবাংগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোংদোকখি।