Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
13 FEB 2022 9:13AM by PIB Delhi
172.81 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 5,37,045
Active cases stand at 1.26%
Recovery Rate currently at 97.55%
1,17,591 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,15,85,711
44,877 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (3.17%)
Weekly Positivity Rate (4.46%)
75.07 cr Total Tests conducted so far; 14,15,279 tests conducted in the last 24 hours

ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଓ ପରିବାର ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
କରୋନା ସମ୍ପର୍କିତ ସଦ୍ୟତମ ସୂଚନା
13 FEB 2022 9:13AM by PIB Bhubaneswar
ସମଗ୍ର ଦେଶରେ କରୋନା ଟିକାଦାନ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ଚାଲିଛି । ଏହି କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ଅଧୀନରେ ଏ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ୧୭୨.୮୧ କୋଟି ଡୋଜ ଦିଆଯାଇ ସାରିଲାଣି । ସର୍ବଶେଷ ରିପୋର୍ଟ ଅନୁଯାୟୀ ଭାରତରେ ୫୩୭୦୪୫ ସକ୍ରିୟ କରୋନା ଆକ୍ରାନ୍ତ ରହିଛନ୍ତି । ସକ୍ରିୟ ରୋଗୀଙ୍କ ହାର ୧.୨୬ ଶତାଂଶ । କରୋନାରୁ ସୁସ୍ଥ ହେଉଥିବା ହାର ୯୭.୫୫ ଶତାଂଶ ଅଛି । ଗତ ୨୪ ଘଣ୍ଟା ମଧ୍ୟରେ ୧୧୭୫୯୧ ଜଣ କରୋନାରୁ ଆରୋଗ୍ୟ ଲାଭ କରିଛନ୍ତି । ଏହି ସଂଖ୍ୟାକୁ ମିଶାଇ ଏ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଆରୋଗ୍ୟ ସଂଖ୍ୟା ୪୧୫୮୫୭୧୧ରେ ପହଞ୍ଚିଛି । ଗତ ୨୪ ଘଣ୍ଟା ମଧ୍ୟରେ ୪୪୮୮୭ ଜଣ ସଂକ୍ରମିତ ହୋଇଥିବା ଚିହ୍ନଟ କରାଯାଇଛି । ବର୍ତ୍ତମାନ ଦୈନିକ ସଂକ୍ରମଣ ହାର ୩.୧୭ ଶତାଂଶ ରହିଛି । ସେହିପରି ସାପ୍ତାହିକ ସଂକ୍ରମଣ ହାର ୪.୪୬ ଶତାଂଶ ରହିଛି । ଏ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ୭୫.୦୫ କୋଟି ମାମଲା ପରୀକ୍ଷା କରାଯାଇସାରିଲାଣି । ଗତ ୨୪ ଘଣ୍ଟା ମଧ୍ୟରେ ୧୪୧୫୨୭୯ଟି ନମୁନା ପରୀକ୍ଷା କରାଯାଇଛି ।