হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
13 FEB 2022 9:13AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৭২.৮১ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৫,৩৭,০৪৫দা লৈরি
এক্তিব কেসশিং ১.২৬%দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং হৌজিক ৯৭.৫৫%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ১,১৭,৫৯১ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,১৫,৮৫,৭১১দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪৪,৮৭৭ রেকোর্দ তৌখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (৩.১৭% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (৪.৪৬%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৫.০৭ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১৪,১৫,২৭৯ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
13 FEB 2022 9:13AM by PIB Delhi
172.81 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 5,37,045
Active cases stand at 1.26%
Recovery Rate currently at 97.55%
1,17,591 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,15,85,711
44,877 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (3.17%)
Weekly Positivity Rate (4.46%)
75.07 cr Total Tests conducted so far; 14,15,279 tests conducted in the last 24 hours