Prime Minister's Office
PM condoles the deaths in the building fire at Tardeo, Mumbai
Approves ex-gratia from PMNRF
22 JAN 2022 10:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed sorrow on the deaths in the building fire at Tardeo in Mumbai. He conveyed condolences to the bereaved families and prayed for quick recovery of the injured.
He also approved ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF to be given to the next of kin of those who have lost their live. The injured would be given Rs. 50,000 each:
The Prime Minister Office tweeted:
"Saddened by the building fire at Tardeo in Mumbai. Condolences to the bereaved families and prayers with the injured for the speedy recovery: PM @narendramodi
An ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of those who have lost their lives due to the building fire in Tardeo, Mumbai. The injured would be given Rs. 50,000 each: PM @narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মুম্বাইগী তারদেওদা বিলদিং মৈ চাকপদা লৈখিবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া অয়াবা পীখ্রে
22 JAN 2022 10:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মুম্বাইগী তারদেওদা বিলদিং মৈ চাকপদা লৈখিবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদসু শরুক য়াখি অমদি অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিখি।
মহাক্না লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২/২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবসু অয়াবা পীখি। শোক্লবা মীওই খুদিংমক অমমমদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা ত্বীৎ তৌখি:
“মুম্বাইগী তারদেওদা বিলদিং মৈ চাকখিবদা অৱাবা ফোংদোকচরি। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি অমদি অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি: PM @narendramodi
মুম্বাইগী তারদেওদা বিলদিং মৈ চাকপনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২/২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি। শোক্লবা মীওই খুদিংমক অমমমদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: PM @narendramodi”