Prime Minister's Office
PM pays tributes to Swami Vivekananda on his Jayanti
12 JAN 2022 9:33AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Swami Vivekananda on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I pay tributes to the great Swami Vivekananda on his Jayanti. His was a life devoted to national regeneration. He has motivated many youngsters to work towards nation building. Let us keep working together to fulfil the dreams he had for our nation."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না স্বামী বিবেকানন্দবু মহাক্কী জয়েন্তিদা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে
12 JAN 2022 9:33AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা স্বামী বিবেকানন্দবু মহাক্কী জয়েন্তিদা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐহাক্না য়াম্না মতিক-মগুন লৈরবা স্বামী বিবেকানন্দাবু মহাক্কী জয়েন্তি অসিদা ইকাই-খুম্নবা উৎচরি। মহাক অসি লৈবাক অসিবু অনৌবা মাইওন অমদা পুরক্নবা হোৎনবদা মহাক্কী পুনশি কৎথোক্লবা মীশক অমনি। ঐখোয়গী লৈবাক অসিগীদমক্তা মহাক্না শাগৎলম্বা মঙলান অদুবু মঙফাওনহন্নবা ঐখোয় ময়াম পুন্না হোৎনমিন্নসি।”