Prime Minister's Office
PM pays tributes to Swami Vivekananda on his Jayanti
12 JAN 2022 9:33AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Swami Vivekananda on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I pay tributes to the great Swami Vivekananda on his Jayanti. His was a life devoted to national regeneration. He has motivated many youngsters to work towards nation building. Let us keep working together to fulfil the dreams he had for our nation."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
স্বামী বিবেকানন্দলৈ তেওঁৰ জয়ন্তী উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি
12 JAN 2022 9:33AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে স্বামী বিবেকানন্দলৈ তেওঁৰ জয়ন্তী উপলক্ষে শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“মহান ব্যক্তি স্বামী বিবেকানন্দলৈ তেওঁৰ জয়ন্তী উপলক্ষে গভীৰ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনাইছো৷ তেওঁ ৰাষ্ট্ৰীয় পুনৰুদ্ধাৰৰ বাবে নিজৰ জীৱন সমৰ্পণ কৰিছিল৷ ৰাষ্ট্ৰ নিৰ্মাণৰ নামত কাম কৰিবলৈ তেওঁ কোটি কোটি যুৱপ্ৰজন্মক অনুপ্ৰাণিত কৰিছে৷ আহক, আমি একেলগে কাম কৰি তেওঁ আমাৰ ৰাষ্ট্ৰক লৈ দেখা তেওঁৰ সপোনবোৰ পুৰণ কৰো৷”