Prime Minister's Office
PM greets Indian diaspora on Pravasi Bharatiya Diwas
09 JAN 2022 9:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted everyone, especially the Indian diaspora on Pravasi Bharatiya Diwas.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings to everyone, especially the Indian diaspora on Pravasi Bharatiya Diwas. Our diaspora has distinguished itself all over the world and has excelled in different spheres. At the same time, they have remained connected to their roots. We are proud of their accomplishments."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না প্রভাসি ভার্তিয়া দিৱসতা ইন্দিয়ন দাইসপোরাদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
09 JAN 2022 9:52AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রভাসি ভার্তিয়া দিৱসতা মীয়ামদা, মরু ওইনা ইন্দিয়ন দাইসপোরাদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“প্রভাসি ভার্তিয়া দিৱসতা মীয়ামদা, মরু ওইনা ইন্দিয়ন দাইসপোরাদা য়াইফ পাউজেল পীরি। ঐখোয়গী দাইসপোরা অসিনা মালেম শিনবা থুংনা মশাবু মশক্নাইবা অমা ওইহনখ্রে অমসুং হিরম কয়া অমদা ময়ামদগী মীথোই-মীহেনখ্রে। অদুম ওইনমক মখোয়না মখোয়গী হৌরকফমবুদি অদুমক মরী থমদুনা লৈরি। ঐখোয়না মখোয়গী একমপ্লিশমেন্তশিং অদুগীদমক্তা চাউথোকচৈ”