Prime Minister's Office
PM greets people on Christmas
25 DEC 2021 9:34AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Christmas.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Christmas greetings to everyone! We recall the life and noble teachings of Jesus Christ, which placed topmost emphasis on service, kindness and humility. May everyone be healthy and prosperous. May there be harmony all around."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা খৃস্তমাসকী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
25 DEC 2021 9:34AM by PIB Imphal
খৃস্তমাসকী তাঞ্জা লাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে৷
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"মীপুম খুদিংদা খৃস্তমাসকী য়াইফ-পাউজেল পীজরি! ঐখোয়না যীশু খৃস্তকী পুন্সী অমসুং অথোইবা তাকপী তম্বীরম্বশিং অদু নিংশিংলি, মদুনা শেবা তৌবা, মীনুংশি চাওবা অমদি থৌগল্লোন উৎপদা থোইদোক হেন্দোকপা মফম পীরি। মীপুম খুদিংমক তিনচং-কাইজংদবা অমসুং চাওখৎপা ওইরসনু৷ অকোইবদা শান্তি পুরকপা ওইরসনু৷"