Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
22 NOV 2021 9:11AM by PIB Delhi
116.87 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
Recovery Rate currently at 98.31%; Highest since March 2020
12,510 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,39,34,547
8,488 new cases in the last 24 hours; lowest in 538 days
India's Active caseload stands at 1,18,443; lowest in 534 days
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.34%; Lowest since March 2020
Daily positivity rate (1.08%) less than 2% for last 49 days
Weekly Positivity Rate (0.93%) less than 2% for last 59 days
63.25 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
22 NOV 2021 9:11AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১১৬.৮৭ কাপথোকখ্রে
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৩১%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
পুং ২৪ মনুংদা ১২,৫১০ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,৩৯,৩৪,৫৪৭ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪ মনুংদা অনৌবা কেস ৮,৪৮৮ লাক্লি; নুমিৎ ৫৩৮গী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বনি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ১,১৮,৪৪৩ লৈরি; নুমিৎ ৫৩৪ খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
অপুনবা কেস্তগী এক্তিব কেস একাউন্ত ১% মখাদা লৈরি, হৌজিক্কী ওইনা ০.৩৪%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১.০৮% ) ওইদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৪৯নিদা ২% মখাদা ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ৫৯দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ২%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (০.৯৩%)দা লৈরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৬৩.২৫ তৌখ্রে