Prime Minister's Office
PM thanks Israeli PM for Diwali greetings
05 NOV 2021 9:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has thanked Prime Minister of Israel, Mr Naftali Bennett for his Diwali greetings.
In a reply to Mr Bennett's tweet, Shri Modi tweeted:
"Thank you, my dear friend @naftalibennett for the wonderful greetings. Wishing you a Happy Diwali too."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দিৱালিগী য়াইফ-পাউজেলগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রীবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
05 NOV 2021 9:00AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী নাফতালি বেন্নেৎপু মহাক্কী দিৱালিগী য়াইফ-পাউজেলগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
শ্রী বেন্নেৎকী ত্বীৎকী পাউখুম অমদা শ্রী মোদীনা ত্বীৎ তৌখি:
“অঙকপনা থল্লবা য়াইফ-পাউজেলগীদমক ঐহাক্কী নুংশিরবা মরূপ @naftalibennett অদোম্বু থাগৎচরি। অদোম্বুসু নুংঙাইরবা দিৱালিগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি।”