Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with President of Ukraine on the sidelines of COP26 in Glasgow, UK
02 NOV 2021 8:05PM by PIB Delhi
Prime Minister Narendra Modi met the President of Ukraine H.E. Mr. Volodymyr Zelenskyy on the sidelines of COP26 in Glasgow on 2 November 2021.
The leaders took stock of the state of bilateral relations and exchanged views on developments in the region.
They expressed satisfaction on the cooperation during the pandemic times including mutual recognition of COVID vaccination certificates by both countries. Prime Minister Modi thanked President Zelenskyy for his humanitarian gesture of supply of oxygen concentrators to India during the second phase of COVID pandemic earlier this year.
The two leaders positively assessed the strong people to people connect between the two countries, especially the large number of Indian students studying in various Universities of Ukraine.
The two leaders reaffirmed their readiness to work together for further strengthening of bilateral relations.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.কে.গী গ্লাসগোদা পাঙথোকপা কোপ২৬কী চৈরক্তা প্রধান মন্ত্রীনা য়ুক্রেনগী রাস্ত্রপতিগা উনবা
02 NOV 2021 8:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা নভেম্বর ২, ২০২১দা গ্লাসগোদা পাঙথোকপা কোপ২৬কী চৈরক্তা য়ুক্রেনগী রাস্ত্রপতি ঐচ.ই. মিস্তর বলোদিমির জেলেন্সকীগা উনবা।
লুচিংবশিংনা বাইলেতরেলগী মরীশিংগী ফীভম য়েংশিনখি অমসুং লমদম অসিগী চাউখৎ-থৌরাংশিংগী মতাংদা ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্নখি।
লৈবাক অনিনা কোবিদ ভেক্সিনেসন সর্তিফিকেতশিংগী ম্যুচুএল রিকগ্নিসন য়াওনা লাইচৎকী মতমশিংদা পীনখিবা মতেংদা মখোয়না অপেনবা ফোঙদোক্নখি। প্রধান মন্ত্রী মোদী চহি অসিগী অঙনবা শরুক্তা কোবিদ লাইচৎকী অনিশুবা ফেস মনুংদা ভারত্তা ওক্সিজেন কন্সেন্ত্রেতরশিংগী সপ্লাই পীদুনা মীওইববু মতেং পাংবগী রাস্ত্রপতি জেলেন্সকীগী মতৌবু থাগৎপা ফোঙদোকখি।
লুচিংবা অনিনা মরু ওইনা য়ুক্রেনগী তোঙান-তোঙানবা য়ুনিভর্সিতীশিংদা মহৈ তম্লিবা ভারতকী মশিং য়াম্লবা মহৈরোয়শিং য়াওনা লৈবাক অনিগী মরক্তা মীওই অমগা অমগী মরক্তা অফবা মরী থম্নবা অফবা মওংদা এক্সেস তৌখি।
লুচিংবা অনিনা বাইলেতরেলগী মরীশিং মখা তানা চেৎশিনহন্নবা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা মখোয়না শেম-শাদুনা লৈ হায়না অমুক হন্না থাজবা পীখ্রে।