Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
02 SEP 2021 9:30AM by PIB Delhi
More than 81 lakh doses have been administered in the last 24 hours
66.30 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
47,092new cases in the last 24 hours
Active cases account for1.19% of total cases
India's Active caseload stands at3,89,583
Recovery Rate currently at 97.48%
35,181recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,20,28,825
Weekly Positivity Rate (2.62%) less than 3% for last 69 days
Daily positivity rate reported to be 2.80%
52.48cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
02 SEP 2021 9:30AM by PIB Imphal
পুং ২৪গী মনুংদা দোজ লাখ ৮১গী মথক্তা কাপথোকখ্রে
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৬৬.৩০ কাপথোকখ্রে
পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ৪৭,০৯২ লাক্লি
হৌজিক লৈরিবা অপুনবা এক্তিব কেস মশিং ১.১৯%গী মখাদা লৈরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৩,৮৯,৫৮৩নি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৪৮%নি
পুং ২৪ মনুংদা ৩৫,১৮১ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,২০,২৮,৮২৫ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ৬৯দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (২.৬২%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ২.৮০% ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫২.৪৮ তৌখ্রে