Prime Minister's Office
PM remembers late Ram Vilas Paswan ji on his birth anniversary
05 JUL 2021 9:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remembered late Ram Vilas Paswan Ji on his birth anniversary and said he was one of India’s most experienced Parliamentarians and administrators.
In a tweet, the Prime Minister said, "Today is the birth anniversary of my friend, late Ram Vilas Paswan Ji. I miss his presence greatly. He was one of India’s most experienced Parliamentarians and administrators. His contributions to public service and empowering the downtrodden will always be remembered."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লৈখিদ্রবা রাম বিলাস পাসৱান জীবু মহাক্কী মপোক কুমোন্দা নিংশিংখ্রে
05 JUL 2021 9:53AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লৈখিদ্রবা রাম বিলাস পাসৱান জীবু মহাক্কী মপোক কুমোন্দা নিংশিংখ্রে অমসুং মহাক অসি ভাররতকী হৈশিংলবা পার্লিয়ামেন্তরীয়ন অমসুং এদমিনিস্ত্রেতর ময়ামগী মরক্তা অমনি হায়না হায়খ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায় মদুদি, “ঙসি অসি ঐহাক্কী মরুপ লৈখিদ্রবা রাম বিলাস পাসৱান জীগী মপোক কুমোন্নি। মহাক্না লৈরিঙৈ মতম অদু ঐহাক্না য়াম্না নিংশিংজৈ। মহাক অসি ভারতকী হৈশিংলবা পার্লিয়ামেন্তরীয়ন অমসুং এদমিনিস্ত্রেতর ময়ামগী মরক্তা অমনি। মহাক্না প্রজা মীয়ামগীদমক্তা অমসুং তোল্ল-তারবশিংগীদমক লৌখিবা থৌদাংশিংবু নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি”।