প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰয়াত ৰাম বিলাস পাছৱানক তেওঁৰ জন্ম বাৰ্ষিকীত স্মৰণ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
05 JUL 2021 9:53AM by PIB Guwahati
প্ৰয়াত ৰাম বিলাস পাছৱানজীক তেওঁৰ জন্ম জয়ন্তীত স্মৰণ কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে। মোদীয়ে ৰাম বিলাসজীক ভাৰতৰ অভিজ্ঞ সাংসদ আৰু প্ৰশাসকসকলৰ মাজৰ এজন বুলি অভিহিত কৰে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, ‘আজি মোৰ বন্ধু স্বৰ্গীয় ৰাম বিলাস পাছৱানজীৰ জন্ম জয়ন্তী। মই তেওঁৰ অভাৱ বাৰুকৈয়ে অনুভৱ কৰিছোঁ। ভাৰতৰ অভিজ্ঞ সাংসদ আৰু প্ৰশাসকসকলৰ মাজৰ অন্যতম এজন আছিল তেওঁ। ৰাইজৰ সেৱা আৰু দলিতসকলক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে তেওঁৰ অৱদান সদায়ে স্মৰণীয় হৈ থাকিব।’

Prime Minister's Office
PM remembers late Ram Vilas Paswan ji on his birth anniversary
05 JUL 2021 9:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remembered late Ram Vilas Paswan Ji on his birth anniversary and said he was one of India’s most experienced Parliamentarians and administrators.
In a tweet, the Prime Minister said, "Today is the birth anniversary of my friend, late Ram Vilas Paswan Ji. I miss his presence greatly. He was one of India’s most experienced Parliamentarians and administrators. His contributions to public service and empowering the downtrodden will always be remembered."