Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri K.V. Sampath Kumar
30 JUN 2021 6:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Shri K.V. Sampath Kumar Ji editor of Sudharma, the Sanskrit daily.
In a tweet, the Prime Minister said, "Shri K.V. Sampath Kumar Ji was an inspiring personality, who worked tirelessly towards preserving and popularising Sanskrit, specially among youngsters. His passion and determination were inspiring. Saddened by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী কে.ভি. সম্পাথ কুমার লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
30 JUN 2021 6:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সংস্কৃত দেলী সুধর্মাগী ইদিতর শ্রী কে.ভি. সম্পাথ কুমার জী লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “শ্রী কে.ভি. সম্পাথ কুমার জী পুক্নিং থৌগৎপগী মগুন চেনবা, সংস্কৃতপু মরুওইনা নহারোলশিংগীদমক য়োকখৎপা অমসুং হেন্না খঙহনবা চোকথবা লৈতনা হোৎনখিবা মীওইনি। মহাক্কী ইথিল অমসুং অখাং কনবা অসি তমজনিঙাইনি। মহাক্না লৈখিদবা অসি নুঙাইতবা অমনি। মহাক্কী ইমুং অমসুং পামজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি”।