Prime Minister's Office
PM to interact with beneficiaries of ‘Digital India’ on 1st July
29 JUN 2021 7:06PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will interact with beneficiaries of ‘Digital India’ on 1st July at 11 AM via video conferencing.
The program is being organised by the Ministry of Electronics and Information Technology on the occasion of ‘Digital India’ completing six years since its launch by the Prime Minister on 1st July, 2015. ‘Digital India’ has been one of the biggest success stories of New India — enabling services, bringing Government closer to citizens, promoting citizen engagement and empowering people.
Union Minister of Electronics and IT will also be present on the occasion.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ১ জুলাইত 'ডিজিটেল ইণ্ডিয়া'ৰ সুফলভোগীৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰিব
29 JUN 2021 7:06PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ১ জুলাইত দিনৰ ১১ বজাত ভিডিঅ' কনফাৰেঞ্চৰ জৰিয়তে 'ডিজিটেল ইণ্ডিয়া'ৰ সুফলভোগীসকলৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰিব।
২০১৫ৰ ১ জুলাইত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মুকলি কৰাৰ পৰা বৰ্তমান 'ডিজিটেল ইণ্ডিয়া'ই ছবছৰ সম্পূৰ্ণ কৰা উপলক্ষে ইলেকট্ৰনিকছ আৰু তথ্য প্ৰযুক্তি মন্ত্ৰালয়ে এই কাৰ্যক্ৰমৰ আয়োজন কৰিছে। 'ডিজিটেল ইণ্ডিয়া' হৈছে নতুন ভাৰতৰ অন্যতম সৰ্ববৃহৎ সফলতাৰ কাহিনী-যি সেৱাসূহক সাৰ্থক কৰি তুলিছে, চৰকাৰক নাগৰিকৰ কাষ চপাই আনিছে, নাগৰিকৰ অংশগ্ৰহণক উদগণি যোগাইছে আৰু জনসাধাৰণক সবল কৰিছে।
অনুষ্ঠানত কেন্দ্ৰীয় ইলেকট্ৰনিকছ আৰু তথ্য প্ৰযুক্তি মন্ত্ৰীও উপস্থিত থাকিব।