Prime Minister's Office
PM to interact with beneficiaries of ‘Digital India’ on 1st July
29 JUN 2021 7:06PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will interact with beneficiaries of ‘Digital India’ on 1st July at 11 AM via video conferencing.
The program is being organised by the Ministry of Electronics and Information Technology on the occasion of ‘Digital India’ completing six years since its launch by the Prime Minister on 1st July, 2015. ‘Digital India’ has been one of the biggest success stories of New India — enabling services, bringing Government closer to citizens, promoting citizen engagement and empowering people.
Union Minister of Electronics and IT will also be present on the occasion.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জুলাই ১দা ‘দিজিতেল ইন্দিয়া’গী বেনিফিসরীশিংগা উন্নগদৌরি
29 JUN 2021 7:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুলাই ১গী অয়ুক পুং ১১ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সকী খুত্থাংদা ‘দিজিতেল ইন্দিয়া’গী বেনিফিসরীশিংগা উন্নগদৌরি।
থৌরম অসি ইলেক্ত্রোনিক্স অমসুং ইনফোর্মেসন তেক্নোলোজী মিনিস্ত্রীনা ২০১৫গী জুলাই ১দা প্রধান মন্ত্রীনা হৌদোকখিবা ‘দিজিতেল ইন্দিয়া’গী চহি তরুক ফারকপদা শিনবনি।‘দিজিতেল ইন্দিয়া’ অসি – থবক কয়া অমা পাংথোকপা ঙমহনবা, সরকারগা নাগরীকশিংগা নকশিন্নবা ঙম্বা, নাগরিকশিংদা থবক পীবা অমসুং মীয়ামদা শক্তি পীবা ওইনা অনৌবা ভারতকী খ্বায়দগী চাওনা মায় পাকপা ৱারী অমা ওইরি।
ইলেক্ত্রোনিক্স অমসুং আই.তি.গী কেন্দ্রগী মন্ত্রীসু থৌরম অসিদা শরুক য়াগনি।