Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of renowned Kannada writer Dr. Siddalingaiah
11 JUN 2021 8:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the passing away of renowned Kannada writer Dr. Siddalingaiah.
In a tweet, the Prime Minister said, "Dr. Siddalingaiah will be remembered for his prolific writings, poetry and contributions towards social justice. Saddened by his passing away. My thoughts are with his family and many admirers in this hour of sadness. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শক্নাইরবা কন্নাদাগী অইবা দাঃ সিদ্দালিঙ্গায়ানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
11 JUN 2021 8:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা কন্নাদাগী অইবা দাঃ সিদ্দালিঙ্গায়ানা লৈখিদবদা থমোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রী হায়খি, “দাঃ সিদ্দালিঙ্গায়াবু মহাক্কী মহৈ য়াল্লবা অইবশিং, শৈরেং অমসুং সমাজগী ওইবা ৱায়েল-বিচারদা লৌখিদা থৌদাং কয়া অমনা নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্না লৈখিদবা অসি নুঙাইতবা অমনি। অৱাবা তারবা পুংফম অসিদা মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু পামজবশিংগী মফমদা ঐহাক্কী ৱাখলনা অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি”।