Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri Buddhadeb Dasgupta
10 JUN 2021 11:28AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep sorrow on the demise of filmmaker, thinker and poet Shri Buddhadeb Dasgupta.
In a tweet, The Prime Minister said:
“Anguished by the demise of Shri Buddhadeb Dasgupta. His diverse works struck a chord with all sections of society. He was also an eminent thinker and poet. My thoughts are with his family and several admirers in this time of grief. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী বুদ্ধদেব দাসগুপ্তনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
10 JUN 2021 11:28AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফিল্মমেকর, থিঙ্কর অমসুং কবি শ্রী বুদ্ধদেব দাসগুপ্তনা লৈখিদবদা থমোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রী হায়খি,
“শ্রীবুদ্ধদেব দাসগুপ্তনা লৈখিদবদা থমোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকচরি। মহাক্কী মখল কয়াগী থবকশিং অসিনা সমাজগী সেক্সন কয়াদা অপুনবা অমা পুরকখি। মহাক অসি শক্নাইরবা ৱাখল খনবা অমসুং কবি অমনি। অৱাবা তারবা পুংফম অসিদা ঐহাক্কী ৱাখলনা মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু পামজবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি”।