Prime Minister's Office
PM salutes scientists on National Technology Day
11 MAY 2021 11:49AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the scientists and those passionate about technology on National Technology Day.
In a series of tweets, the Prime Minister said:
“On National Technology Day, we salute the hardwork and tenacity of our scientists and those passionate about technology. We remember with pride the 1998 Pokhran Tests, which demonstrated India’s scientific and technological prowess.
In any challenging situation, our scientists and innovators have always risen to the occasion and worked to mitigate the challenge. Over the last year, they have worked industriously to fight COVID-19. I appreciate their spirit and remarkable zeal.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নেস্নেল তেক্নোলোজী নুমিৎতা সাইন্তিস্তশিংবু ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
11 MAY 2021 11:49AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেস্নেল তেক্নোলোজী নুমিৎতা সাইন্তিস্তশিং অমসুং তেক্নোলোজীগী লমদা থৱায় য়াওবশিংগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীতকী পরিং অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“নেস্নেল তেক্নোলোজী নুমিৎ অসিদা, ঐখোয়না সাইন্তিস্তশিংগী হোৎনবা কনবা অমসুং অখাঙ-কনবা অমদি তেক্নোলোজীগী লমদা থৱায় য়াওবশিংগীদমক থাগৎপা ফোংদোকচরি। ভারতনা সাইন্তিফিক অমসুং তেক্নোলোজিকেলগী শক্তি উৎতুনা ১৯৯৮তা চাওথোক্না পোখ্রান চাংয়েং তৌখিবা ঐখোয়না নিংশিংলি।
মুক্নবা ফিভম কয়াদা, ঐখোয়গী সাইন্তিস্তশিং অমসুং ইন্নোভেতরশিংনা মতম পুম্বা থেংনদুনা অমসুং মুক্নরিবা অসিবু ঙম্ননবা হোৎনদুনা লাকখি। হৌখিবা চহি কয়া অমদগী মখোয়না কোবিদ-১৯ অসিবু লান্থেংননবা কন্না হোৎনদুনা লাকখি। ঐহাক্না মখোয়না হোৎনরিবা অমসুং মথৌনা অসিবু থাগৎচরি।