Prime Minister's Office
PM condoles demise of Gujarati poet Dadudan Gadhvi
27 APR 2021 3:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of famous Gujarati language poet Padma Shri Dadudan Gadhvi.
In a tweet Shri Modi said Kavi Dad Bapu's contribution in the field of folk literature will always be remembered. "May God grant peace to the departed soul" said the Prime Minister.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুজরাৎকী কবি দাদুদান গাদভী লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
27 APR 2021 3:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাতী লোন্দা শৈরেং ইবা শক্নাইরবা কবি পদ্মা শ্রী দাদুদান গাদভীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা মহাক্কী ত্বীৎ অমদা কবি দাদ বাপুনা খুনুংগী লিতরেচরগী হীরমদা পাংথোক্লম্বা থবকশিংবু মতম পুম্বদা নীংশিংনরগনি হায়না ফোংদোকখি। “লৈখিদ্রবগী থৱাইবু ইশ্বরনা শান্তি ওইনা লৈহনবা ওইসনু” হায়না প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি।