Prime Minister's Office
PM greets people on the auspicious occasion of Hanuman Jayanti
27 APR 2021 11:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Hanuman Jayanti.
In a tweet, Shri Modi said, the auspicious occasion of Hanuman Jayanti is a day to remember Lord Hanuman’s compassion and dedication. The Prime Minister sought his blessings in the fight against Corona and wished that his life and ideals continue to inspire all of us.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মীয়ামদা হনুমান জয়েন্তীগী য়াইফরবা থৌরমদা হরাও-তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে
27 APR 2021 11:01AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হনুমান জয়েন্তীগী য়াইফরবা থৌরমদা মীয়ামদা হরাও-তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি, য়াইফরবা হানুমান জয়েন্তীগী থৌরম অসি লোর্দ হনুমানগী মীনুংসি অমসুং থৌজালবু নিংশিংবা নুমিৎ অমনি। প্রধান মন্ত্রীনা কোরোনাগী মায়োক্তা লান্থেংনবদা মহাক্কী থৌজালবু নিজরি অমসুং মহাক্কী পুন্সি অমসুং ৱাখল্লোন্না ঐখোয় পুম্বদা পুক্নিং থৌগৎপা ওইরসনু হায়না নিজখি।