Ministry of Chemicals and Fertilizers
25 new manufacturing sites approved for Remdesivir production
Production ramped up to 90 lakhs vials/ month, from 40 lakhs vials/month
Production to soon go up to 3 lakh vial/day
23 APR 2021 7:53PM by PIB Delhi
Minister of State for Chemicals & Fertilizers Shri Mansukh Mandaviya informed that 25 new manufacturing sites for Remdesivir's production have been approved since 12th April.
He said, “Production capacity is now ramped up to ≥90 lakhs vials per month, earlier it was 40 lakhs vials/month. Very soon, 3 lakh vial/day will be produced . Monitoring is being done on daily basis. We would not leave any stone unturned to supply Remdesivir.”

কেমিকেল্স অমসুং ফর্তিলাইজর মন্ত্রালয়
রেমদেসিভির পুথোক্নবা অনৌবা পোত্থোক পুথোকফম ২৫গী অয়াবা পীখ্রে
থা অমদা ভাইল লাখ ৪০ পুথোক্লম্বা অদুদগী হৌজিক্না হেনগত্তুনা থাদা ভাইল লাখ ৯০ পুথোকপা ঙম্লে
পুথোকপগী চাং অসি নোংমদা ভাইল লাখ ৩ অথুবা মতমদা য়ৌরগনি
23 APR 2021 7:53PM by PIB Imphal
কেমিকেল অমসুং ফর্তিলাইজর মন্ত্রালয়গী রাজ্য মন্ত্রী, শ্রী মনশুখ মন্দাবিয়ানা এপ্রিল ১২দগী ঙসি ফাওবদা রেমদেসিভির পুথোক্নবা অনৌবা পোত্থোক পুথোকফম ২৫গী অয়াবা পীখ্রে হায়না পাউদমখ্রে।
মহাক্না হায়খি, “পুথোকপা ঙম্বগী চাং অসি হৌজিক থা অমদা ভাইল লাখ ৯০ হেল্লে অমসুং মসি হান্নদি থাদা ভাইল লাখ ৪০ ওইরম্বনি। য়াম্না অথুবা মতমদা, নোংমদা ভাইল লাখ ৩ পুথোকপা ঙম্লগনি। নোংমগী ওইবা থৌওংদা য়েংশিনবগী থবক চত্থরি। ঐখোয়না রেমদেসিভির পীনবগীদমক্তা থবক অমত্তা থাদোক্লোই”।