Prime Minister's Office
PM condoles demise of former Union Minister, Shri Digvijaysinh Zala
04 APR 2021 11:27AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of former Union Minister, Shri Digvijaysinh Zala.
In a tweet, the Prime Minister said, "Anguished by the demise of former Union Minister, Shri Digvijaysinh Zala Ji. He played an active role in Gujarat and national politics. He will be remembered for his community service and passion towards the environment. Condolences to his family. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হান্নগী কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী দিগ্বিজয় সিংহ জালানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
04 APR 2021 11:27AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী দিগ্বিজয় সিংহ জালানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়, "হান্নগী কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী দিগ্বিজয় সিংহ জালাজীনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা পোকই। মহাক্না গুজরাত অমসুং লৈবাক অসিগী রাজনীতিদা অচৌবা থৌদাং অমা লৌরমখি। মহাক্না মীয়ামগী থৌগল তৌরম্বা অমসুং অকোইবগী ফীভমগীদমক খঞ্জরম্বা অদুগীদমক নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুংগী অৱাদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।"