Ministry of Defence
Minister of National Defence of Republic of Korea to visit India from March 25-27, 2021
25 MAR 2021 10:52AM by PIB Delhi
Minister of National Defence of Republic of Korea (RoK) Mr Suh Wook will be on a visit to India from March 25-27, 2021. During the visit, the dignitary will hold bilateral meeting with Raksha Mantri Shri Rajnath Singh in New Delhi to discuss India–RoK defence cooperation along with other regional and international issues of mutual interest. An Indo-Korean Friendship Park will also be jointly inaugurated by the visiting dignitary and Raksha Mantri at Delhi Cantt.
The Minister of National Defence of RoK will also travel to Agra during the visit.

ପ୍ରତିରକ୍ଷା ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
ମାର୍ଚ୍ଚ 25ରୁ27, 2021 ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଭାରତ ଗସ୍ତରେ ଆସିବେ କୋରିଆ ଜାତୀୟ ପ୍ରତିରକ୍ଷା ମନ୍ତ୍ରୀ
25 MAR 2021 10:52AM by PIB Bhubaneswar
କୋରିଆ ଜାତୀୟ ପ୍ରତିରକ୍ଷା ମନ୍ତ୍ରୀ ମିଃ ସୁ ୱୁକ୍ ମାର୍ଚ୍ଚ 25ରୁ 27, 2021 ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଭାରତ ଗସ୍ତରେ ଆସିବେ । ଏହି ଅବସରରେ ସେ ନୂଆଦିଲ୍ଲୀ ଠାରେ ରକ୍ଷା ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ରାଜନାଥ ସିଂହଙ୍କ ସହିତ ଦ୍ୱିପାକ୍ଷିକ ବୈଠକରେ ଆଲୋଚନା କରିବେ । ଦୁଇ ନେତା ଭାରତ-କୋରିଆ ପ୍ରତିରକ୍ଷା ସହଯୋଗ ସମେତ ଆପୋସ ହିତ ସମ୍ବଳିତ ଅନ୍ୟ ଆଞ୍ଚଳିକ ଏବଂ ଅନ୍ତର୍ଜାତୀୟ ପ୍ରସଙ୍ଗରେ ଆଲୋଚନା କରିବେ । ଦିଲ୍ଲୀ କ୍ୟାଣ୍ଟ ଠାରେ କୋରିଆ ପ୍ରତିରକ୍ଷା ମନ୍ତ୍ରୀ ଏବଂ ରକ୍ଷା ମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଏକ ଭାରତ-କୋରିଆ ବନ୍ଧୁତ୍ୱ ପାର୍କ ମିଳିତ ଭାବେ ଉଦଘାଟନ କରାଯିବ ।
କୋରିଆ ଜାତୀୟ ପ୍ରତିରକ୍ଷା ମନ୍ତ୍ରୀ ଏହି ଗସ୍ତ ଅବସରରେ ଆଗ୍ରା ଗସ୍ତ କରିବାର କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ରହିଛି।