Prime Minister's Office
PM remembers former PM Shri Morarjibhai Desai
28 FEB 2021 1:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remembered former Prime Minister, Shri Morarjibhai Desai.
In a tweet, the Prime Minister said, "Remembering our former PM Shri Morarjibhai Desai. In his long years of public service, he worked tirelessly for India’s development. He was known for his impeccable integrity and unwavering commitment to democracy."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হান্নগী পি.এম. মোরারজীভাই দেসাইবু নীংশিংখ্রে
28 FEB 2021 1:29PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী, শ্রী মোরারজীভাই দেসাইবু নীংশিংখ্রে।
ত্বীৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “ঐখোয়গী হান্নগী পি.এম. শ্রী মোরারজীভাই দেসাইবু নীংশিংজরি। মহাক্না মতম শাংনা তৌবীরম্বা মীয়ামগী সেবাদা, মহাক্না ভারতকী চাউখৎ-থৌরাংগীদমক চোকথবা লৈতনা হোৎনবীরম্মি। মহাক্না অপুনবগীদমক হোৎনবীরম্বা অমদি দেমোক্রেসীগীদমক্তা লৌখিবা অচেৎপা ফিরেপ অদুগীদমক মহাকপু খঙনরি।”