Prime Minister's Office
PM to chair 6th Governing Council Meeting of NITI Aayog on 20th February
18 FEB 2021 7:09PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will chair the sixth meeting of the Governing Council of NITI Aayog on 20th February 2021 at 10:30 AM via video conferencing. The agenda of the meeting includes deliberations on agriculture, infrastructure, manufacturing, human resource development, service delivery at grassroots level and health & nutrition.
The Governing Council presents a platform to discuss inter-sectoral, inter-departmental and federal issues. It comprises the Prime Minister, Chief Ministers of States and Union Territories (UTs), with Legislatures and Lt Governors of other UTs. The sixth meeting will witness the entry of Ladakh for the first time, in addition to the participation of Jammu and Kashmir as a UT. This time, other UTs headed by administrators have also been invited to join. The meeting will also be attended by the ex-officio members of the Governing Council, Union Ministers, Vice Chairman, Members and CEO of NITI Aayog, and other senior officials of Government of India.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ফেব্রুৱারী ২০দা নিতি আয়োগকী ৬শুবা গভর্নিং কাউন্সিলগী মীফমদা ময়াই তাংবল লৌগনি
18 FEB 2021 7:09PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভিদিও কনফরেন্সিংগী থোংদা ফেব্রুৱারী ২০, ২০২১গী অয়ুক পুং ১০:৩০ তাবা মতমদা নিতি আয়োগকী তরুক শুবা গভর্নিং কাউন্সিলগী মীফমদা ময়াই তাংবল লৌগনি। মীফম অসিগী এজেন্দাদা লৌউ-শিংউ, ইনফ্রাস্ত্রকচর, মেন্যুফেকচরিং, হ্যুমেন রিসোর্স দিবেলপমেন্ত, সর্ভিস দেলিভরতীগী গ্রাসরুৎ লেবেলশিং অমসুং হেল্থ এন্দ ন্যুত্রিসন হায়রিবশিং অসিদা মুন্না খন্ন-নৈনবা য়াওরি।
গভর্নিং কাউন্সিল অসিনা ইন্তর-সেক্তোরেল, ইন্তর-দিপার্তমেন্তেল অমসুং ফেদরেলগী সমস্যাশিং খন্ননবা ফম্পাক অমা পীরি। মসিদা প্রধান মন্ত্রী, রাজ্যশিংগী অমসুং লেজিস্লেচরশিং লৈবা য়ুনিয়ন তেরিতোরীশিংগী মুখ্য মন্ত্রীশিং, অমসুং অতোপ্পা য়ু.তি.শিংগী লেফতিনেন্ত গভর্নরশিং য়াওগনি। তরুকশুবা মীফম অসিদা জম্মু অমসুং কাশ্মিরনা য়ু.তি. অমা ওইনা য়াওবগী মথক্তা অহানবা ওইনা লদাখ য়াওবা উবা ফংলগনি। হন্দক্তি এদমিনিস্ত্রেতরশিংনা লুচিংবা ওইবা অতোপ্পা য়ু.তি.শিংসু য়াওনবা বর্তন তৌখ্রে। মীফম অসি গভর্নিং কাউন্সিলগী হান্নগী ওফিসিএল মেম্বরশিং, কেন্দ্রগী মন্ত্রীশিং, ভাইস চিয়রমেন, নিতি আয়োগকী মেম্বরশিং অমসুং সি.ই.ও. অমদি ভারত সরকারগী অতোপ্পা মকোক থোংবা ওফিসিএলশিংনসু শরুক য়াগনি।