Prime Minister's Office
PM to address WEF’s Davos Dialogue on 28th January
27 JAN 2021 4:35PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the World Economic Forum’s Davos Dialogue on 28th January, 2021 via video conferencing. More than 400 top industry leaders from across the globe will attend the session, wherein the Prime Minister will be speaking on the Fourth Industrial Revolution - using technology for the good of humanity. Prime Minister will also be interacting with the CEOs during the event.
The Davos Dialogues agenda marks the launch of the World Economic Forum’s Great Reset Initiative in the post COVID world.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না জনুৱারী ২৮দা দব্লিউ.ই.এফ.কী দেবোস দাইলোগতা ৱা ঙাঙগদৌরি
27 JAN 2021 4:35PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জনুৱারী ২৮, ২০২১দা ভিদিও কন্ফরেন্সিংগী খুত্থাঙদা ৱর্ল্দ ইকনমিক ফোরমগী দেবোস দাইলোগতা ৱা ঙাঙগদৌরি‍। প্রধান মন্ত্রীনা মীওইবা খুন্নাইগী য়াইফনবগীদমক তেক্নোলোজী শীজিন্নদুনা মরিশুবা ইন্দস্ত্রিএল রিভোলুসন পুরকপগী মতাঙদা ৱা ঙাঙগদৌরিবা সেসন অদুদা মালেমগী মফম শিনবা থুংবদগী মকোক থোংবা ইন্দস্ত্রীগী লুচিংবা ৪০০ হেনবনা শরুক য়াগদৌরি‍। প্রধান মন্ত্রীনা থৌরমদুদা সি.ই.ও.শিংগসু ৱারী ৱাতায় শানগদৌরি‍।
দেবোস দাইলোগকী এজেন্দা অসিনা কোবিদ মতুংগী মালেমদা ৱর্ল্দ ইকনমিক ফোরমগী গ্রেত রিসেত ইনিসিএতিব হৌদোকপগী তাঞ্জাসু ওইগদৌরি‍।