Prime Minister's Office
PM condoles demise of Professor Shashikumar Chitre
11 JAN 2021 10:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Professor Shashikumar Chitre.
In a tweet, the Prime Minister said, "Saddened to hear of the demise of Professor Shashikumar Chitre. He will be remembered for his work in astrophysics and subjects like solar physics, gravitational lensing and science education. His valuable work will continue inspiring students in the times to come. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা প্রোফেসর শশিকুমার চিত্রেনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
11 JAN 2021 10:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রোফেসর শশিকুমার চিত্রেনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ অমদা অসুম্না ফোঙদোকখি, “প্রোফেসর শশিকুমার চিত্রে লৈত্রে তাবদা য়াম্না নুংঙাইতে। মহাক্না পাংথোক্লম্বা সোলার ফিজিক্স, গ্রেভিতেস্নেল লেন্সিং অমসুং সাইন্সকী মহৈ-মশিংগুম্বা হীরমশিং অমসুং এস্ত্রোফিজিক্সকী থবকশিংগীদমক্তা মহাকপু মতম পুম্বদা নীংশিংগনি। মহাক্কী মমল নাইদ্রবা থবকশিং অসিনা লাক্কদৌরিবা মতমশিংদা মহৈরোইশিংদা লেপ্তনা ইথিল পীগনি। ওম শান্তী”।