Prime Minister's Office
PM pays tributes to Dr. Babasaheb Ambedkar on Mahaparinirvan Diwas
06 DEC 2020 9:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Dr. Babasaheb Ambedkar on Mahaparinirvan Diwas.
In a tweet, the Prime Minister said, "Remembering the great Dr. Babasaheb Ambedkar on Mahaparinirvan Diwas. His thoughts and ideals continue to give strength to millions. We are committed to fulfilling the dreams he had for our nation."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বাবাসাহেব অম্বেদকরনা লৈখিদবা নুমিত্তা পি.এম.না মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে
06 DEC 2020 9:21AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দা. বাবাসাহেব অম্বেদকরনা লৈখিদবা নুমিত্তা মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে।
ত্বীৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “মহাক্না লৈখিদবা নুমিৎ অসিদা দা. বাবাসাহেব অম্বেদকরবু নীংশিংজরি। মহাক্কী ৱাখল্লোন অমসুং ফিদম অদুনা মীওই কয়াদা থৌনা পীনবীরি। মহাক্না লৈবাক অসিগীদমক্তা মঙজরম্বা মঙলাল অদু ঐখোয় পুম্নমক্না মপুং ফাহন্নবা খোংফম চেৎনা লেপ্লি।’