প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মহাপৰিনির্বাণ দিৱসত ড০ বাবাচাহেব আম্বেদকাৰক প্রধানমন্ত্রীৰ শ্রদ্ধাঞ্জলি
06 DEC 2020 9:21AM by PIB Guwahati
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নৰেন্দ্র মোদীয়ে মহাপৰিনির্বাণ দিৱসত ড০ বাবাচাহেব আম্বেদকাৰক শ্রদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে৷
এক টুইটাৰযোগে প্রধানমন্ত্রীয়ে কয়, “মহাপৰিনির্বাণ দিৱসত ড০ বাবাচাহেব আম্বেদকাৰক স্মৰণ কৰিছো৷ তেওঁৰ চিন্তাধাৰা আৰু আদর্শই লাখ লাখ লোকক শক্তি যোগাই আহিছে। দেশৰ বাবে তেওঁ যি সপোন দেখিছিল, সেই সপোন পূৰণ কৰিবলৈ আমি প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ।“

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Dr. Babasaheb Ambedkar on Mahaparinirvan Diwas
06 DEC 2020 9:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Dr. Babasaheb Ambedkar on Mahaparinirvan Diwas.
In a tweet, the Prime Minister said, "Remembering the great Dr. Babasaheb Ambedkar on Mahaparinirvan Diwas. His thoughts and ideals continue to give strength to millions. We are committed to fulfilling the dreams he had for our nation."