Prime Minister's Office
PM interacts with Tamil Nadu CM
Announces ex-gratia for cyclone victims
27 NOV 2020 9:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi spoke to Tamil Nadu Chief Minister Thiru Edappadi K. Palaniswami and discussed the situation in the wake of the cyclone and heavy rainfall in parts of the state. Central teams are being sent to Tamil Nadu to assist in rescue and relief work.
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed condolence on the loss of lives and prayed for a quick recovery of the injured. He said, An ex-gratia of Rs. 2 lakh each would be given to the next of kin of the persons deceased and Rs. 50,000 each to the injured, from the PMNRF.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না তমিলনাদুগী সি.এম.গা ৱারী শনখ্রে
সাইক্লোন্না শোকহল্লবশিংগী এক্স-গ্রেসিয়া লাওথোকখ্রে
27 NOV 2020 9:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তমিলনাদুগী মুখ্যমন্ত্রী থিরু এরপ্পরী কে. পলানীস্বামীগা ৱারী শানখ্রে অমসুং রাজ্যগী মফম খরদা সাইক্লোন অমসুং নোং কন্না চুবগী মতাংদা খন্ন-নৈনখি। মী কনবা অমসুং তেংবাং পীবগী থবক্কীদমক্তা কেন্দ্রগী তীমশিং তমিল নাদুদা থারি।
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাজ্য অসিদা থৱাই মাংখিবশিং অদুগীদমক অৱাবা ফোংদোকখি অমসুং শোক্লবশিং থুনা ফগৎলক্নবা থৌনীখি। মহাক্না হায়খি মদুদি লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংদা লুপা লাখ ২ অমসুং অশোকপশিংদনা লুপা ৫০,০০০গী এক্স-গ্রেসিয়া পি.এম.এন.আর.এফ.তগী পীগনি।