Ministry of Youth Affairs and Sports
Badminton player Lakshya Sen has pulled out of the SaarLorLux Open in Germany after his coach tested positive
28 OCT 2020 9:39PM by PIB Delhi
Indian men’s badminton player Lakshya Sen who was due to play the SaarLorLux Open in Germany this week has pulled out of the event after his coach DK Sen tested positive for Covid-19. Sen, his coach and physio arrived in Saarbrucken on October 25 for the tournament where he is the defending champion and were advised to travel to Frankfurt for COVID testing. The reports were received on October 27 where Sen and his physio came COVID negative but his coach came positive (asymptomatic).
So as to not hamper the functioning of the tournament and jeopardise the other players, Sen has pulled out of the event and informed the organisers.
Sen and his coach have requested for another COVID test in order to determine their return date to India.
Sen’s participation in this tournament, the Denmark Open and 15 days training at Peter Gade Academy have been funded by TOPS.

নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
জর্মনীদা পাংথোক্কদৌরিবা সার লোর লক্স ওপন অসিদা বেদমিন্তন শান্নরোই লকশ্যা সেন মহাক্কী কোচ পোজিতিব ওইবদগী লৌথোকখ্রে
28 OCT 2020 9:39PM by PIB Imphal
জর্মনীদা হন্দক্কী চয়োল অসিদা পাংথোক্কদৌরিবা সর লোর লক্স ওপন অসিদা শরুক য়াগনি হায়না তৌরম্বা ভারতকী নুপা বেদমিন্তন শান্নরোই লকশ্যা সেন মহাক্কী কোচ দি.কে. সেন কোবিদ-১৯ পোজিতিব ওইবদগী থৌরম অদুদগী লৌথোকখ্রে৷ তোর্নমেন্ত অসিগীদমক ওক্তোবরগী তাং ২৫দা মহাক্কী কোচ, সেন অমসুং ফিজিও সরব্রুকেনদা থুংখ্রে, মহাক অসি মমাংগী চেমপিয়ন অমনি অমসুং কোবিদ-১৯ তেস্ত তৌন্নবগীদমক মহাক ফ্রেঙ্কফর্ততা চৎনবা খংহনখ্রে৷ রিপোর্তশিং অদু ওক্তোবরগী তাং ২৭তা ফংখি, মদুদা সেন অমসুং মহাক্কী ফিজিওনা কোবিদ নেগেতিব ওইনা ফংখি অদুবু মহাক্কী কোচতি(এসিম্পতোমেতিক) ওইনা পোজিতিব ওইনা লাকখি৷
অদুনা তোর্নমেন্ত অদুদা অয়েৎপা পীদনবা অমসুং অতোপ্পা শান্নরোইশিংবু খুদোংথিহন্দনবা, থৌরম অসিদগী সেনবু লৌথোকখিবনি৷
সেন অমসুং মহাক্কী কোচ ভারততা করম্বা মতমদা হল্লকপা য়াগদগে হায়বদু খঙদোক্ননবগীদমক অতোপ্পা কোবিদ তেস্ত তৌনবা হায়খ্রে৷
তোর্নমেন্ত অসিদা সেননা শরুক য়ারিবা, দেনমার্ক ওপন অমসুং পিতর গ্রেদ একাদেমীদা পাংথোকখিবা নুমিৎ ১৫নিগী ত্রেনিং অদু তোপ্সনা শেল থাদৈ৷