Prime Minister's Office
PM congratulates PM of New Zealand on her resounding victory
18 OCT 2020 2:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Prime Minister of New Zealand, Jacinda Ardern on her resounding victory.
In a tweet, the Prime Minister said, "My heartiest congratulations to the PM of New Zealand Jacinda Ardern on her resounding victory. Recall our last meet a year ago and look forward to working together for taking India-NZ relationship to a higher level. "

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহাক্না চাউনা মাইপাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা নিউজিলেন্দগী প্রধান মন্ত্রী থাগৎখ্রে
18 OCT 2020 2:34PM by PIB Imphal
মহাক্না চাউনা মাইপাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নিউজিলেন্দগী প্রধান মন্ত্রী জেসিন্দা অরদের্ন থাগৎখ্রে।
তুইত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “মহাক্না য়াম্না চাউনা মাইপাকপদা নিউজিলেন্দগী প্রধান মন্ত্রী জেসিন্দা অরদের্নদা ঐগী থম্মোয় শেংনা থাগৎপা ফোঙদোক্লি। চহি অমগী মমাংদা ঐখোয় ইকোন-কোন্না উনখিবা অদু নিংশিংলি অমসুং ভারত-নিউজিলেন্দগী মরুপ-মপাং ওইবা মরী অৱাংবা থাক অমদা পুখৎনবা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা থাজবা থম্লি”।