প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নিউজিলেণ্ডৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভুতপূৰ্ব বিজয়ত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন জ্ঞাপন
18 OCT 2020 2:34PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নিউজিলেণ্ডৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী জেচিন্দা আৰডাৰ্ণৰ অভুতপূৰ্ব বিজয়ত অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে৷ এই সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটাৰত এইদৰে লিখে, ‘‘নিউজিলেণ্ডৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী জেচিন্দা আৰডাৰ্ণৰ অভুতপূৰ্ব বিজয়ত অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছো৷ যোৱা বছৰৰ আমাৰ সাক্ষাৎকাৰৰ বিষয়ে স্মৰণ কৰিছো আৰু আগন্তুক দিনকেইটাত ভাৰত-নিউজিলেণ্ডৰ সম্পৰ্ক অধিক দৃঢ় কৰাৰ বাবে ঐক্যৱদ্ধভাৱে কাম কৰিবলৈ আশা প্ৰকাশ কৰিছো৷’’

Prime Minister's Office
PM congratulates PM of New Zealand on her resounding victory
18 OCT 2020 2:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Prime Minister of New Zealand, Jacinda Ardern on her resounding victory.
In a tweet, the Prime Minister said, "My heartiest congratulations to the PM of New Zealand Jacinda Ardern on her resounding victory. Recall our last meet a year ago and look forward to working together for taking India-NZ relationship to a higher level. "