Election Commission
Allotment of Broadcast/Telecast time doubled for National/recognized State Political Parties to aid non-contact based campaign during Covid-19
09 OCT 2020 6:35PM by PIB Delhi
Considering the ongoing COVID-19 pandemic and enhanced relevance of non-contact based campaign, Election Commission of India, in consultation with Prasar Bharti Corporation has decided to double the broadcast/telecast time allotted to each National Party and recognized State Party of Bihar State on Doordarshan and All India Radio during the ongoing General Election to the Legislative Assembly of Bihar, 2020.
A copy of the Commission’s Order No.437/TA-LA/1/2020/Communication, dated 9th October, 2020 regarding allotment of Broadcast/Telecast time to National/State political parties in the General Election to the Legislative Assembly of Bihar, 2020 is enclosed for the information of the general public.
Click here to see ECI order

ভাৰতীয় নিৰ্বাচন আয়োগ
ক’ভিড-১৯ৰ সময়ছোৱাত সংস্পৰ্শ-বিহীনভাৱে প্ৰচাৰত সহায় কৰিবলৈ ৰাষ্ট্ৰীয়/স্বীকৃত ৰাজ্যিক ৰাজনৈতিক দলসমূহৰ অৰ্থে দুগুণ সম্প্ৰচাৰ/প্ৰচাৰৰ সময় আবন্টন
09 OCT 2020 6:35PM by PIB Guwahati
অব্যাহত থকা ক’ভিড-১৯ মহামাৰী আৰু সংস্পৰ্শ-বিহীন প্ৰচাৰত সহায়ৰ কথা বিবেচনা কৰি, প্ৰচাৰ ভাৰতী নিগমৰ সৈতে আলোচনা মৰ্মে ভাৰতৰ নিৰ্বাচন আয়োগে প্ৰতিটো ৰাষ্ট্ৰীয় ৰাজনৈতিক দল আৰু বিহাৰৰ স্বীকৃতিপ্ৰাপ্ত ৰাজ্যিক দলসমূহলৈ বিহাৰ বিধানসভাৰ সাধাৰণ নিৰ্বাচন, ২০২০ৰ সময়ছোৱাত দূৰদৰ্শন আৰু আকাশবাণীত সম্প্ৰচাৰ/প্ৰচাৰৰ সময় দুগুণকৈ আবন্টন দিয়াৰ সিদ্ধান্ত গ্ৰহণ কৰিছে।
প্ৰতিটো ৰাষ্ট্ৰীয় ৰাজনৈতিক দল আৰু বিহাৰৰ স্বীকৃতিপ্ৰাপ্ত ৰাজ্যিক দলসমূহলৈ বিহাৰ বিধানসভাৰ সাধাৰণ নিৰ্বাচন, ২০২০ৰ সময়ছোৱাত দূৰদৰ্শন আৰু আকাশবাণীত সম্প্ৰচাৰ/প্ৰচাৰৰ সময় আবন্টন সন্দৰ্ভত ৯ অক্টোবৰ, ২০২০ তাৰিখে আয়োগে দিয়া নিৰ্দেশনা (নং: 437/TA-LA/1/2020/Communication)ৰ এটা কপি সাধাৰণ নাগৰিকৰ অৰ্থে ইয়াত সংলগ্ন কৰা হৈছে।
ইচিআইৰ নিৰ্দেশনাটো প্ৰত্যক্ষ কৰিবলৈ ইয়াত ক্লিক কৰক