ইলেক্সন কমিসন
কোবিদ-১৯গী মনুংদা কেম্পেন তৌবদা শোক্ন-শম্নদবা ওইহন্নবগীদমক লৈবাক্কী থাক্তা/শকখঙলবা রাজ্যগী পোলিতিকেল পার্তীশিংদা পীবা ব্রোদকাস্ত/তেলিকাস্তকী মতম শরুক অনী হেনগৎলে
09 OCT 2020 6:35PM by PIB Imphal
হৌজিক লৈরিবা কোবিদ-১৯ লাইচৎ অসিগী ফিবম অসি য়েংলগা অমসুং শোক্ন-শম্নদবা কেম্পেন অমগী মশক হেন্না ফগৎনবগীদমক প্রসার ভারতি কোর্পোরেসনগা তানদুনা নেসনেল পার্তী অমসুং বিহারগী শকখঙলবা রাজ্যগী পার্তীশিংদা পীরিবা দুর্দর্শন অমসুং ওল ইন্দিয়া রেদিওদা ব্রোদকাস্ত/তেলিকাস্ত তৌবা য়াবগী মতম অসি লাক্কদৌরিবা বিহারগী লেজিস্লেতিব এসেমব্লী ২০২০গী জেনরেল ইলেক্সন অসিগী মনুংদা শাংদোকখ্রে।
বিহারগী লেজিস্লেতিব এসেমব্লী ২০২০গী জেনরেল ইলেক্সন্দা নেসনেল পার্তী অমসুং বিহারগী শকখঙলবা রাজ্যগী পার্তীশিংদা পীরিবা ব্রোদকাস্ত/তেলিকাস্ত তৌবা য়াবগী মতমগী মতাংদা কম্মিসন্না থোকপা ওর্দর নম্বর ৪৩৭/তি.এ.-এল.এ./১/২০২০/কম্ম্যুনিকেসন, তাং ওক্তোবর ২০২০গী কোপী অমা মীয়াম হুপ্না খঙমিন্ননবগীদমক হাপ্লি।
ই.সি.আই.গী ওর্দর য়েংনবগীদমক মফমসিদা নম্বীয়ু

Election Commission
Allotment of Broadcast/Telecast time doubled for National/recognized State Political Parties to aid non-contact based campaign during Covid-19
09 OCT 2020 6:35PM by PIB Delhi
Considering the ongoing COVID-19 pandemic and enhanced relevance of non-contact based campaign, Election Commission of India, in consultation with Prasar Bharti Corporation has decided to double the broadcast/telecast time allotted to each National Party and recognized State Party of Bihar State on Doordarshan and All India Radio during the ongoing General Election to the Legislative Assembly of Bihar, 2020.
A copy of the Commission’s Order No.437/TA-LA/1/2020/Communication, dated 9th October, 2020 regarding allotment of Broadcast/Telecast time to National/State political parties in the General Election to the Legislative Assembly of Bihar, 2020 is enclosed for the information of the general public.
Click here to see ECI order