Prime Minister's Office
Virtual Bilateral Summit between India and Sri Lanka
24 SEP 2020 12:18PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi and Prime Minister H.E. Mr. Mahinda Rajapaksa of Sri Lanka will hold a Virtual Bilateral Summit on 26 September 2020.
The Virtual Bilateral Summit will give an opportunity to the two leaders to comprehensively review the broad framework of the bilateral relationship soon after the Parliamentary elections in Sri Lanka and in the context of the time-tested friendly ties between the two countries.
Responding to a tweet by Prime Minister of Sri Lanka, Mahinda Rajapaksa, Shri Narendra Modi said that he is looking “forward to jointly review the bilateral relationship comprehensively”.
He said, “We must explore ways to further enhance our cooperation in the post-COVID era.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারত অমসুং শ্রী লঙ্কাগী মরক্তা পাঙথোকপা ভর্চূএল বাইলেতরেল সম্মিত
24 SEP 2020 12:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং শ্রী লঙ্কাগী প্রধান মন্ত্রি হিজ এক্সেলেন্সী মিস্তর মহিন্দ্র রাজপক্সানা সেপ্তেম্বর ২৬, ২০২০দা ভর্চুএল বাইলেতরেল মীফম অমা পাঙথোক্কনি‍।
নাকল অনিগী ওইবা ভর্চুএল মীফম অসিনা লুচিংবা অনি অসিদা শ্রী লঙ্কাগী পার্লিয়ামেন্ত্রী মীখল মতুংদা নাকল অনিগী ওইবা মরী অসিগী চাউরাকপা ফ্রেৱর্ক অসিবু লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈনরিবা মতম কুইরবা মরুপ মপাং ওইবগী মরীদা য়ুম্ফম ওইরবা অমুক হন্না নৈনবগী খুদোংচাবা অমা পীরগনি‍।
শ্রী লঙ্কাগী প্রধান মন্ত্রী মহিন্দ্র রাজপক্সাগী ত্বীত অমগী পাউখুম পীরদুনা “নাকল অনিগী ওইবা মরী অসিবু মপুং ফানা পুন্না নৈনমিন্নবা অসিবু মহাক্না খৌরাংনা ঙাইরি” হায়না শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি‍।
“কোবিদ লোইখ্রবা মতুংদা ঐখোয়গী তেংবাংনবগী মরী অসি মখা তানা ফগৎহন্নবা ঐখোয়না লম্বী কয়া থিমিন্নবা মথৌ তাই,” হায়না মহাক্না হায়খি‍।