Prime Minister's Office
PM condoles demise of RS MP Shri Ashok Gasti
17 SEP 2020 11:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has condoled the demise of Rajya Sabha MP Shri Ashok Gasti.
“Rajya Sabha MP Shri Ashok Gasti was a dedicated Karyakarta who worked hard to strengthen the Party in Karnataka. He was passionate about empowering the poor and marginalised sections of society. Anguished by his passing away. Condolences to his family and friends. Om Shanti.”, the Prime Minister said.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাজ্যসভাৰ সাংসদ শ্ৰী অশোক গাস্তীৰ বিয়োগত শোক প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
17 SEP 2020 11:50PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰাজ্যসভাৰ সাংসদ শ্ৰী অশোক গাস্তীৰ বিয়োগত শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
‘ৰাজ্যসভাৰ সাংসদ শ্ৰী অশোক গাস্তী এগৰাকী নিষ্ঠাৱান কাৰ্যকৰ্তা আছিল যিয়ে কৰ্ণাটকত দলক শক্তিশালী কৰিবলৈ কঠোৰ পৰিশ্ৰম কৰিছিল। তেওঁ সমাজৰ দৰিদ্ৰ আৰু প্ৰান্তীয় শ্ৰেণীৰ সবলীকৰণৰ বাবে আগ্ৰহী আছিল। তেওঁৰ মৃত্যুত শোকাহত হৈছোঁ। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু বন্ধুবৰ্গৰ প্ৰতি মই সমবেদনা জনাইছোঁ। ওঁম শান্তি।’, প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়।