Prime Minister's Office
PM to give the Special Key Note Address at the 3rd Annual Leadership Summit of the USISPF tomorrow
02 SEP 2020 10:57AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi shall deliver the Special Key Note Address at the USISPF 3rd Annual Leadership Summit at 9 PM IST on the 3rd September 2020, through video conference.
The US-India Strategic Partnership Forum (USISPF) is a non-profit organization that works for thepartnership between India and the U.S.
The Theme of the 5 day Summit that began on the 31st of August is “US-India Navigating New Challenges”.
The theme covers various subjects such as India’s potential in becoming a Global Manufacturing Hub, Opportunities in India’s Gas Market, Ease of Doing Business to attract FDI in India, Common Opportunities & Challenges in Tech Space, Indo-Pacific Economic issues, Innovation in Public Health and others.
Union Ministers and Senior Officials are also participating in the Virtual Summit.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হয়েং য়ু.এস.আই.এস.পি.এফ.কী ৩শুবা চহিগী লুচিংবশিংগী মীফমদা প্রধান মন্ত্রীনা মরুওইবা ৱারোল পীগনি
02 SEP 2020 10:57AM by PIB Imphal
ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা ২০২০গী সেপ্তেম্বর ৩গী নুমিদাং পুং ৯ (ভারতকী মতম)দা য়ু.এস.আই.এস.পি.এফ.কী ৩শুবা চহিগী লুচিংবশিংগী মীফমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মরুওইবা ৱারোল পীগনি।
য়ু.এস-ইন্দিয়া স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ ফোরম (য়ু.এস.আই.এস.পি.এফ.) অসি ভারত অমসুং য়ু.এস.কী মরীগী থবক পায়খৎলিবা নন-প্রোফিত ওর্গনাইজেসন অমনি।
ওগস্ত ৩১দগী হৌরগা নুমিৎ ৫নি চুপ্না পাংথোক্কদবা মীফম অদুগী পান্দমদি “য়ু.এস.-ভারতনা অনৌবা শিংনবশিং মায়োক্নবা’ হায়বনি।
মীফম অসিনা কোনশিল্লিবা অতৈ হিরমশিংদি মালেমগী মেন্যুফেকচরিংগী মফম অমা ওইরক্নবা ভারতকী খুদোংচাবশিং, ভারতকী গ্যাসকী কৈথেলদা লৈরিবা খুদোংচাবশিং, ভারত্তা এফ.দি.আই. লাক্নবা ললোন-ইতিক্কী থবকশিং লাইথোকহনবা, তেক স্পেসকী খুদোংচাবশিং অমসুং শিংনবশিং, ইন্দো-পেসিফিক লমদমগী শেন-থুমগী ৱাফমশিং, মীয়ামগী হকশেলগী থবক্তা অনৌবা থৌরাং অমসুং অতৈশিংনি।
ভর্চুএল ওইনা পাংথোক্কদবা মীফম অদুদা য়ুনিয়ন মিনিস্তরশিং অমসুং সেনিয়র ওফিসিএলশিংসু শরুক য়াগনি।