প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা থানেদা বিল্দিং নিংখাইরকপদগী পুন্সী মাংখিবদা নুংঙায়তবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা এক্স-গ্রেসিয়া লাওথোকখ্রে
31 JUL 2026 1:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহারাস্ত্রগী থানেদা লৈবা বিল্দিং অমা নিংখাইরকপদগী মীওই কয়াগী পুন্সী মাংখিবদা থম্মোয় শোক্না নুংঙায়তবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি অৱাবা থৌদোক অসিগী মতাংদা তাবদা মহাক নুংঙায়তবা ফাওই। মহাক্না অৱাবগী পূংফম অসিদা লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী ইমুংশিংদা মহাক্কী নুংঙাইতবগী ৱাফমশিং ফোংদোকখি অমসুং অশোক-অপন নংলবশিং অথুবা মতমদা ফগৎহন্নবা থৌনিজখি।
প্রধান মন্ত্রীনা প্রধান মন্ত্রী নেস্নেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)দগী লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অসি লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কি মনাক নকপা মরি-মতাশিংদা পিগনি। অশোক অপন নংলবশিংদা লুপা ৫০,০০০ পিগনি।।
Xকী পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রী ওফিশনা হায়খি;
মহাক্না হায়খি, “মহারাস্ত্রগী থানেদা বিল্দিং অমা নিংখাইরকপদগী মীওই কয়াগী পুন্সী মাংখিবগী ৱাফম তাবদা অৱাবা ফাওই। অৱাবগী পূংফম অসিদাা ঐগী ৱাখল অসি লৈখিদ্রবা ইমুংশিংগা লোয়ননা লৈরি, অশোক অপন নংলবশিংনা খ্বাইদগী থুনা ফগত্‍‌লকপা ওইরসনু।
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লৈখিদ্রবা খুদিংমক্কি মনাক নকপা মরি-মতাশিংদা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া পিগরনি। অশোক অপন নংলবশিংদা লুপা ৫০,০০০ পিরগনি।: পি.এম.@ narendramodi।”

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses grief over loss of lives due to building collapse in Thane
Prime Minister announces ex-gratia
31 JUL 2026 1:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to the collapse of a building in Thane, Maharashtra.
The Prime Minister said that he was pained to hear about the tragic incident. He conveyed his thoughts to the bereaved families in this hour of grief and prayed for the speedy recovery of the injured.
The Prime Minister announced that an ex-gratia of Rs. 2 lakh from the Prime Minister’s National Relief Fund (PMNRF) would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000.
In a post on X, the Prime Minister’s Office said;
“Pained to hear about the loss of lives due to the collapse of a building in Thane, Maharashtra. My thoughts are with the bereaved families in this hour of grief. May the injured recover at the earliest.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi.”