প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কমনৱেল্থ গেম্স ২০২৬তা ৱুমেন শোৎ পুৎ এফ.৫৭তা গোল্দ ফংলকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা শর্মিলাদা নুংঙায়বা ফোঙদোকখ্রে
28 JUL 2026 2:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শর্মিলাদা গ্লাশগো কমনৱেল্থ গেম্স ২০২৬তা ৱুমেন শোৎ পুৎ এফ. ৫৭ ইভেন্ততা গোল্দ মেদল ফংলকপগীদমক্তা নুংঙায়বা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মহাক্কী সিজন-বেস্ত থ্রো অসি শিংথানিংঙায় ওইবা মায় পাকপা অমনি অমসুং মসিনা কমনৱেল্থ গেমসতা পেরা এথলেতিক্স গোল্দ মেদল অমা ফংনবা দিকেদ অনি ঙায়দুনা লৈরম্বা অদু লোইরে হায়না থোইদোক্না ফোংদোকখি।
শ্রী মোদীনা মহাক্কী তুংগী থবক থৌরমশিংগীদমক মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাওজেল পিখি।
প্রধান মন্ত্রিনা X তা ইখি;
“গ্লাশগোদা পুৱারি শেমখ্রে!
ৱুমেন শোৎ পুৎ এফ.৫৭কী ইভেন্ততা য়াম্না অখন্নবা গোল্দ অমা ফংলকপগীদমক্তা অমসুং সিজন-বেস্ত থ্রোগীদমক্তসু শর্মিলাগী মফমদা নুংঙায়বা ফোঙদোকচরি। মসিগী শিংথানিংঙায় ওইরবা পরফোমেন্স অসিনা কমনৱেল্থ গেমসতা পেরা এথলেতিক্স গোল্দ অমা ফংনবা দিকেদ অনি ঙায়দুনা লৈরম্বা অদু লোইরে।
লাক্কদৌরিবা থবক-থৌরমশিংগীদমক ঐহাক্না য়াইফ-পাওজেল পিজরি।
#CWG2026”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Sharmila on winning Gold in Women’s Shot Put F57 at Commonwealth Games 2026
28 JUL 2026 2:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has congratulated Sharmila on winning the Gold medal in the Women’s Shot Put F57 event at the Glasgow Commonwealth Games 2026.
The Prime Minister said that her season-best throw is a remarkable achievement and noted that it ends a two-decade-long wait for a Para Athletics Gold medal at the Commonwealth Games.
Shri Modi extended his best wishes to her for her future endeavours.
The Prime Minister wrote on X;
“History has been created in Glasgow!
Congratulations to Sharmila for a very special Gold in the Women's Shot Put F57 event and also for a season-best throw. This remarkable performance ends a two decade long wait for a Para Athletics Gold at the Commonwealth Games.
My best wishes for the endeavours ahead.
#CWG2026”