প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা চন্দ্র সেখর অজাদকী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওন্দা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে
23 JUL 2026 8:22AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি চন্দ্র সেখর অজাদকী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওন্দা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে। চন্দ্র সেখর অজাদকী অকিবা লৈতবা থৌনা অমসুং হনবা লৈতবা লৈবাক নীংবগী ইহুলনা ভারতকী নীংতম ঈহৌগী পুৱারীদা চাউথোকচনিংঙাই ওইবা মফম অমা কন্দুনা লৈ হায়না মহাক্না ফোঙদোকখি।
মহাক্না মশিং থিঙমদ্রবা ভারতকী নহা কয়াবু লৈবাক্কী মফমদা কত্থোক্নবা পুক্নিং থৌগৎখি হায়রদুনা মহাক্কী খোঙফম্না মীরোল কয়াবু লেপ্পা লৈতনা পুক্নিং থৌগৎলি হায়না শ্রী মোদীনা ফোঙদোকখি।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“থৌনা ফরবা চন্দ্র সেখর অজাদকী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওন্দা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎচরি। মহাক্কী অকিবা লৈতবা থৌনা অমসুং হনবা লৈতবা লৈবাক নীংবগী ইহুলনা ভারতকী নীংতম ঈহৌগী পুৱারীদা চাউথোকচনিংঙাই ওইবা মফম অমা কন্দুনা লৈ। মহাক্না মশিং থিঙমদ্রবা ভারতকী নহা কয়াবু লৈবাক্কী মফমদা কত্থোক্নবা পুক্নিং থৌগৎখি। মহাক্কী খোঙফম্না মীরোল কয়াবু লেপ্পা লৈতনা পুক্নিং থৌগৎলি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to Chandra Shekhar Azad on his birth anniversary
23 JUL 2026 8:22AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today paid homage to Chandra Shekhar Azad on his birth anniversary. He stated that the fearless courage and unwavering patriotism of Chandra Shekhar Azad occupy a proud place in the history of India’s freedom struggle.
Shri Modi noted that he motivated countless young Indians to devote themselves to the nation, adding that his resolve continues to inspire generations.
In a post on X, the Prime Minister shared:
"Paying homage to the brave Chandra Shekhar Azad on his birth anniversary. His fearless courage and unwavering patriotism occupy a proud place in the history of India’s freedom struggle. He motivated countless young Indians to devote themselves to the nation. His resolve continues to inspire generations."