প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শক্নাইরবা উদ্যোগকী লুচিংবা শ্রী রবি কান্তনা প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
18 JUL 2026 10:25PM by PIB Imphal
ঙসি শক্নাইরবা উদ্যোগকী লুচিংবা শ্রী রবি কান্তনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে অমসুং মহাক্না ইবা লাইরিক ‘লিদিং ফোর্ম দ বেক-তু এচিপ দ ইম্পোসিবল’ গী কপি অমা খুদোল তমখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
ঙসি শক্নাইরবা উদ্যোগকী লুচিংবা শ্রী রবি কান্তনা প্রধান মন্ত্রী@narendramodi উনখ্রে অমসুং মহাক্না ইবা লাইরিক ‘লিদিং ফোর্ম দ বেক-তু এচিপ দ ইম্পোসিবল’ গী কপি অমা খুদোল তমখ্রে।

Prime Minister's Office
Eminent industry leader Shri Ravi Kant meets the Prime Minister
18 JUL 2026 10:25PM by PIB Delhi
Eminent industry leader Shri Ravi Kant met Prime Minister, Shri Narendra Modi earlier today and presented a copy of his book 'Leading from the Back - To Achieve the Impossible'.
The Prime Minister posted on X;
Eminent industry leader Shri Ravi Kant met PM @narendramodi earlier today and presented a copy of his book 'Leading from the Back - To Achieve the Impossible'.