প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচনত জয়লাভ কৰাৰ বাবে কেইকো ফুজিমৰীক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
04 JUL 2026 1:54PM by PIB Guwahati
পেৰুৰ ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচনত জয়লাভ কৰাৰ বাবে শ্ৰীমতী কেইকো ফুজিমৰীক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে। ভাৰত আৰু পেৰুৰ মাজৰ দীৰ্ঘদিনীয়া তথা বন্ধুত্বপূৰ্ণ সম্পৰ্কৰ কথা উল্লেখ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে বিভিন্ন ক্ষেত্ৰত দ্বিপাক্ষিক অংশীদাৰিত্ব অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে ভাৰতৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰ ব্যক্ত কৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে 'X'ৰ পোষ্টত কয়ঃ
"পেৰুৰ ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচনত জয়লাভ কৰাৰ বাবে কেইকো ফুজিমৰীক আন্তৰিক অভিনন্দন জনাইছো।
ভাৰতে পেৰুৰ সৈতে থকা ইয়াৰ নিবিড় বন্ধুত্বক গভীৰ মূল্যায়ন কৰাৰ লগতে বিভিন্ন ক্ষেত্ৰত আমাৰ দ্বিপাক্ষিক অংশীদাৰিত্ব অধিক শক্তিশালী কৰিবলৈ প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ। মই আপোনাৰ এক সফল কাৰ্যকাল কামনা কৰিছোঁ আৰু আমাৰ দেশসমূহৰ জনসাধাৰণৰ কল্যাণৰ বাবে সম্পৰ্কক অধিক গভীৰ কৰিবলৈ আপোনাৰ সৈতে ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰিবলৈ আশাবাদী।"
@KeikoFujimori

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Keiko Fujimori on her victory in the Presidential election
04 JUL 2026 1:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Ms. Keiko Fujimori on her victory in the Peruvian Presidential election. Highlighting the longstanding and friendly relations between India and Peru, the Prime Minister reaffirmed India's commitment to further strengthening the bilateral partnership across diverse sectors.
Shri Modi posted on X:
Heartiest congratulations, Keiko Fujimori, on your victory in the Peruvian Presidential elections.
India deeply values its close friendship with Peru and remains committed to further strengthening our bilateral partnership across diverse sectors. I wish you a successful tenure and look forward to working closely with you to further deepen our ties for the benefit of the people of our nations.
@KeikoFujimori